Kardeş ne kadar anlıyorsun bu işlerden bilmem ama çok şükür 2 ay da paramı neredeyse katladım. Yani olayın nereye gideceğini kestiriyorum. Kardeş zamanında dalacağın hisseyi bileceksin. buraya da 2 hafta sonra belki dalınır da biraz gözlemlemek lazım. Bist te şişmişken dow bugün eksiyken ben biraz gözlemleme taraftarıyım
Bana kalırsa hisseyi kötüleyerek, insanlara korku aşılayarak güzel algı operasyonu yapıyorsunuz. Elinizdeki lotları sessizce satıp diğer hisselere yönelebilirsiniz diyeceğim ama bugün tavana alış yazdığınıza da adım gibi eminim.
kardeş burası forum ve burda algı yapacak yaş ta ve karakterde değilim. Şu an egeli deyim boşta param yok haftaya cuma çıkış yapıp byrk deneyeceğim. tkfen tprş 1 2 hisse daha bakacağım. Ben size almayın demiyorum arkadaşlar roborlar alacak havalar güzelken paranızı buna bağlayacağınıza biraz birşeyler kazanın diyorum. Burda birisi ben alabildim diyorsa helal olsun diyorum
Dün 18.17 gibi emir girdim tek lot gelmemiş, gerçi beklenen birseydi. Sanırım robot işlemler haricinde manuel alabilen olmamıştır.
Arkadaslar oncelikle hayirli olsun. Beklenen guzellikte bir baslangic yaptik. Umarim ardi gur gelir. Rabbim herkese bol kazanclar versin.
Benim merak ettigim olay su: 3.28x1,25= 4,10₺ seviyesine kadar patron satis yapamiyor, 4,10 dan sonra satis yapabiliyor mu?
Eger oyleyse 4,10a kadar yani cuma ve pazarteside tavan yapma ihtimali cok yuksek?
Sabahlari derinlik paylasabilecek bir ortagimiz var mi aramizda [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
patron %25 prim sonrası satabilir evet ama bu kadar talep varken %25 e razı olur mu ?
Ardyz de 9,15 den vermişti Metro, diğer hazır bekleyen kısmı.
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Yer İmleri