dikilide koylara gitmedin herhalde her koyda bi beach vardır. deniz c**m gibidir balıkların etrafında yüzdüğünü görürsün kaş kalkandan bi farkı yoktur tek sorun yaz mevsiminin kısa suyununda biraz soğuk olmasıdır ben soğuk suyu sevdiğimden ondada bi sıkıntı yok
Bademli tarafı koyları gerçekten güzel .......... suyun serin olması yazın daha iyidir
Originally Posted by ayhan53
dikilide koylara gitmedin herhalde her koyda bi beach vardır. deniz c**m gibidir balıkların etrafında yüzdüğünü görürsün kaş kalkandan bi farkı yoktur tek sorun yaz mevsiminin kısa suyununda biraz soğuk olmasıdır ben soğuk suyu sevdiğimden ondada bi sıkıntı yok
Haklısınız.. Şöförlüğüm çok acemi yolları virajlı mı fethiyenin? Bugüne kadar hayatımda tatil yapma fırsatım olmadı.. Bi gün mutlaka gelmek, o meşhur koylarını gezmek istiyorum fethiyenin ama izmirden fethiyeye yollar çok virajlı diyolar...
Muğladan sonra Sakar geçidi var, bir orası sakat ...... yoksa yolu süper
sakın bayramda gelme, kumsalda havlu serecek yer bulamazsın
Ölüdeniz sadece paraşütçülere yarar, çevredeki koylar daha güzel
Originally Posted by Sercannn
Haklısınız.. Şöförlüğüm çok acemi yolları virajlı mı fethiyenin? Bugüne kadar hayatımda tatil yapma fırsatım olmadı.. Bi gün mutlaka gelmek, o meşhur koylarını gezmek istiyorum fethiyenin ama izmirden fethiyeye yollar çok virajlı diyolar...
Muğladan sonra Sakar geçidi var, bir orası sakat ...... yoksa yolu süper
sakın bayramda gelme, kumsalda havlu serecek yer bulamazsın
Ölüdeniz sadece paraşütçülere yarar, çevredeki koylar daha güzel
Ben sadece doğayı ve bahsedilen eşsiz kumlarını görmek isterim.. Yoksa denizden nefret ederim.. Ama tavisiyenizi dinlicem.. En azından eşim girmek ister tatillerde gelmem
Yer İmleri