Bende para kalmadı. Yoksa ben de atacaktım.
pazartesini beklicez artık.
Gerçi pazartesine kalmaması lazım dowun.
dow da sert zatış bekliyorum.
nefes kesen bi satış.
niye?
Şu şekilde olabileceğini düşünüyoruz.
Ben ve şortlarım yani.
Bende de kalmadı, 4 gamyon altının yarım gamyonunu bozdurdum mecburen, makinaya jeton dayanmıyor. nasıl bir tezgahın içine düştük büüüle arkadaş, ömrümde böyle ralli görmedim
Bende de kalmadı, 4 gamyon altının yarım gamyonunu bozdurdum mecburen, makinaya jeton dayanmıyor. nasıl bir tezgahın içine düştük büüüle arkadaş, ömrümde böyle ralli görmedim
Tmm bozkurt sen makinaya çeyrek altin at ceton yoksa. Onu algilar [emoji16]
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rallinin kralını yaşıcaz İnşallah, rahat ol.
Sen mümkünse şu dowu 26800 ün altında kapattır.
Bu da günnük görüntü.
pek sevdim bu formazyonu, ganım ısındı.
Yokza zati pala bizi ısıtacak alttan.
Altın alanı bitirdin, birde üstüne şort açtın bizide bitiriyodun açtıgını farkettik anında kapadık direkten döndük :D Bi hocaya falan okuttur kendini sen :D
Altın alanı bitirdin, birde üstüne şort açtın bizide bitiriyodun açtıgını farkettik anında kapadık direkten döndük :D Bi hocaya falan okuttur kendini sen :D
Yer İmleri