Tşk.
Çok efendi birisiydi yaa.
Çok üzüldüm.
Tşk.
Çok efendi birisiydi yaa.
Çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin. Sevgili demokratı bir baska forumda 2013 lu yillardan baska bir nikle memsa topigindende bilirim. Şu anda o nikini animsayamadım.Sağlık sorunlarıda olabilir. Ama sanırım bu süreci etkileyen kalbini yoran hisselerin başında memsa gelmistir. Çok kalbini yormustur memsanin sahipleri. Onun ölümünden o kağıdı o hale getiren hırsızlarda sorumludur. Su anda toprağın altinda olan enverinde sevgili demokratın kalbini yoranlar grubunda olduguna eminim. Enverdende mucodanda faiktende obur tarafta hesabını sorar insallah
bir halt olacağı yok.
Peynirle ilgili bilgiler icin bilgi verenlere cokk tesekkur ederim.
Hadi tüm yasakları geçtimde 0-6 yaş arası çocuğu olanlar neden dışarı çıkamıyor. Bu çocuklar zaten tek başına çıkamaz dışarı..
Ne anladınız hiç bilmiyorum ama birşey ima etmedim ki
Sepeka açıklaması sonrası zaten bu tip şeylere inanmayın güvenmeyin diyor ama
Siz soru soruyorsunuz üstüne bunun birde tanımadığınız birisine .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : Pscyokinesis; 07-06-2020 saat: 10:52.
Ama size bir güzellik yapayım yatırım tavsiyesi vereyim .
Güle yatırım yapılmaz çok nankör çok bakım çok çaba ister verim sıfır sadece peyzaj olabilir .
Ortanca fena değil geri dönüşü ama sezonda bir iki kere açıyor çok bakım vs istemiyor .
Sardunya daha iyi performans veriyor sapını dikseniz bile tutar acayip güzel renk renk çiçek açar .
Fiyat performans olarak en iyi verim alınan çiçek papatya bir kök Bodrum papatyası 200 üzerinde çiçek veriyor .
Karanfil kendi halinde takılıyor genelde ne akar Ne kokar
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri