Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 307/922 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Nasıl haber vermezler yav. Kusura bakmayın ama sövülecek insanlarmış.

Geçen gün ben de hastanede kavga ettim, sevgili kahramanlarımızdan biriyle . Doktor bey , virüsle ilgili hiçbir tehlikenin kalmadığını beyan etti , ben itiraz edince de tıp istisası aldığını söyledi. ( virüsle alakalı değil aslında bölüm, neyse ). Baltayı taşa vurduğunu geç anladı ama iş işten geçti.
    Evet haklısınız selamı kesmek gerek.Duyduk aradık "enişte geçmiş olsun neden yatırdılar diye soruyoruz verdiği yanıt" şekerim yüksekmiş ondan"hala saklıyor.
    Ben genelde sakinim, eşim bayağı sinirlendi tepki verdi.
    Daha ilginç olan 16 gün önce kendi yaşadığım şehirde bana covid testi yapılmış olması. Boğaz ve burundan süprüntü ve kan alınmıştı. (Tüik'in belirlediği evlerden bir kişiden örnek alınıyormuş)
    Ve ben sonucu bakmadım bile pozitif olsa ekipler kapıya dayanır hastanede karantinaya alırlardı diye.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Pazartesi gittiğinizde virüslü biriyle temas durumunuzu anlattığınızda size de test yapacaklardır , yapmak zorundalar aksi halde durumu il/ilce sağlık müdürlüğüne yada 184’e Bilgi verin 184 mutlaka ilgilenecektir .
    3 saat önce gittim. Pazartesi gelin dediler. Ayrıntılı anlattığım halde. Bakanlık talimatıymış. Belirti olmadan test yapılmıyormuş. Covid tanısı konulan kişide de ateş yoktu. Poliklinik girişinde ateş bakıldı hergün. Ve giriş yapan herkese.

...Bu ölçüde hiçbir yerde değil ama bu ülkede zaten her şey çok krizde.

Her şey çok çabuk kırılacak bir yapı gösteriyor.

Hep irili ufaklı krizlerden geçiyoruz.

Dahası,Türkiye'nin kendisi bir kriz ülkesi. Krizde olmayan bir şey var mı?

Eğitimimiz krizde, adaletimiz krizde, ekonomimiz hep krizde, demokrasimiz hep krizde, gerisini siz çoğaltın.

Bunun yanı sıra savaştığımız tek salgın elbette COVID değil, cehalet salgını var, umarsızlık salgını var, kayıtsızlık salgını var, zulüm ve şiddet salgını var.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ulkesi-1747964

Son dakika: İthalatta 400'ün üzerinde eşya için eylül sonuna kadar, değişen oranlarda yüzde 20'ye kadar ilave gümrük vergisi uygulanacak.

Buna göre, tekstil, döküm ve kaynak makineleri, takım tezgahları, presler, tarım ve hasat makineleri, pompalar, gemi vinçleri, römorklar, kord bezi, sitrik asit, camlar, ateş tuğlaları, emniyet kemerleri, yapışkanlar, termostat, tartı alet ve cihazları, peruklar, kar küreyiciler, fırınlar, davlumbazlar, demir çelikten eşya, kablolar, kıymetli süs eşyası ile bazı muhtelif ürünleri kapsayan 400'ün üzerinde ürün için 30 Eylül'e kadar geçici olarak ürün bazında değişen oranlarda yüzde 20'ye kadar, bu tarihten sonra ise 10 puana kadar daha düşük oranlarda ilave gümrük vergisi uygulanacak.

5. Bunlari ithal edenler de vergiyi fiyatlara yansitacak.....olan millete olacak.....
    Haaa.... enflasyonu arttirir dediginizi duyar gibiyim...merak etmeyin bu ülkede enflasyon artmaz.....artsa bile artmaz....!!!!
    Tüik emin ellerde ☆¤■•○¤#*
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika: İthalatta 400'ün üzerinde eşya için eylül sonuna kadar, değişen oranlarda yüzde 20'ye kadar ilave gümrük vergisi uygulanacak.

Buna göre, tekstil, döküm ve kaynak makineleri, takım tezgahları, presler, tarım ve hasat makineleri, pompalar, gemi vinçleri, römorklar, kord bezi, sitrik asit, camlar, ateş tuğlaları, emniyet kemerleri, yapışkanlar, termostat, tartı alet ve cihazları, peruklar, kar küreyiciler, fırınlar, davlumbazlar, demir çelikten eşya, kablolar, kıymetli süs eşyası ile bazı muhtelif ürünleri kapsayan 400'ün üzerinde ürün için 30 Eylül'e kadar geçici olarak ürün bazında değişen oranlarda yüzde 20'ye kadar, bu tarihten sonra ise 10 puana kadar daha düşük oranlarda ilave gümrük vergisi uygulanacak.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Bunlari ithal edenler de vergiyi fiyatlara yansitacak.....olan millete olacak.....
    Haaa.... enflasyonu arttirir dediginizi duyar gibiyim...merak etmeyin bu ülkede enflasyon artmaz.....artsa bile artmaz....!!!!
    Tüik emin ellerde ☆¤■•○¤#*

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunda iyi ve kötü ihtimalle söyle bir durum söz konusu hali hazırda ihracı olan ürünleri n piyasa koşullarının kotulesmesi ile yerli sanayi yi koruma amacı olabilir iç piyasada ihtiyaçların yerli şirketlerce karşılanması sağlanarak yerli sermayeyi güçlü tutmak istenebilir bu durum kısa vade de enflasyona neden olsada sermayenin içeride kalması sonucu işsizliği frenliyebilir piyasayı canlı tutabilir benim bu şekilde naçizane genel olarak yorumum tr ciddi bir döviz ihtiyacına var turizm konusunda ciddi darbe yiyor AB bu konuda tr ye sırt çevirmiş durumda kapalı kapılar ardında ciddi sıkıntılar var sanırım yoksa böyle gümrük tarifeleri uygulayabilmek uluslararası arenada çok ta kolay işler değil ama hali hazırda şuan herkes kendi derdinde ama gümrük tarifesi yerine kota uygulansa veya tarife dışı korumacı yöntemler uygulansa daha iyi olabilirdi çünkü gümrük vergisi dediğiniz gibi iç piyasada enflasyona neden olabilir kısa vadede

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Bunda iyi ve kötü ihtimalle söyle bir durum söz konusu hali hazırda ihracı olan ürünleri n piyasa koşullarının kotulesmesi ile yerli sanayi yi koruma amacı olabilir iç piyasada ihtiyaçların yerli şirketlerce karşılanması sağlanarak yerli sermayeyi güçlü tutmak istenebilir bu durum kısa vade de enflasyona neden olsada sermayenin içeride kalması sonucu işsizliği frenliyebilir piyasayı canlı tutabilir benim bu şekilde naçizane genel olarak yorumum tr ciddi bir döviz ihtiyacına var turizm konusunda ciddi darbe yiyor AB bu konuda tr ye sırt çevirmiş durumda kapalı kapılar ardında ciddi sıkıntılar var sanırım yoksa böyle gümrük tarifeleri uygulayabilmek uluslararası arenada çok ta kolay işler değil ama hali hazırda şuan herkes kendi derdinde ama gümrük tarifesi yerine kota uygulansa veya tarife dışı korumacı yöntemler uygulansa daha iyi olabilirdi çünkü gümrük vergisi dediğiniz gibi iç piyasada enflasyona neden olabilir kısa vadede

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mantık olarak haklısınızda hammadde dısardan gelıyor.. Dışardan ıthal etmeden mobilya sungerı bıle yapamıyorsunuz

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    mantık olarak haklısınızda hammadde dısardan gelıyor.. Dışardan ıthal etmeden mobilya sungerı bıle yapamıyorsunuz
    Aslen ticaret imalat borsa turizm lease hepsi iç içe
    Şöyle ki
    Bi okey oyununda ya sıralı seri ya renk e gidersin ya
    Bazı dizilisleri sıfırdan sona dek sıralı seri den dönücen
    Öyle dizayn edicekmişsin demekki
    Almanya bunu yapmış mesela rulmanindan motoruna plastigine koltuğuna camina a dan Z ye imalat yapabiliyor
    Senden yedek parça alıyo ama sırf maliyet için
    Yapamadığından dolayi değil

Sen ise hep ortaya düşücek taşa gebesin
    Uygun taş atmadilar mi üretimin bile yaş
    Bu yazinizdan ben onu cozumledim malesef
    Sayın eksina

Sayfa 307/922 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız