Seyahat kýsýtlamasý kalktýysa bu yasaklar son gün açýklanmamalý .. Plan yapan çok kiþi vardi hele dün saðlýk bakanýnýn açýklamasý sonrasý bu planlar daha da artmýþtý ne olacak onlar ? Pazartesi , salý , carsamba açýklanamaz mi bu ? Hayret vallahi ..
Seyahat kýsýtlamasý kalktýysa bu yasaklar son gün açýklanmamalý .. Plan yapan çok kiþi vardi hele dün saðlýk bakanýnýn açýklamasý sonrasý bu planlar daha da artmýþtý ne olacak onlar ? Pazartesi , salý , carsamba açýklanamaz mi bu ? Hayret vallahi ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Virüs, hayt huyttan anlamýyor demekki, daþ kesil üleyn deyince olmuyor.
Virüs belli, hastalýk belli, toplum belli.
Millet saðlýðý için deðil cezalardan korkutuðu için oturmuþ evinde . Hadi oynayýn deyince kendilerini sokaða atýyorlar.
Kimdi, insan rasyonel bir varlýk deðildir diyen. Keyness 'ti galiba, olmadý Descartes.
Bazý toplumlar zorbalýktan anlar. Kendi iyiliðine olan þeyleri bile kafasýna vura vura yaptýrmak zorunda kalýrsýn.
Toplumlarýn da insanlar gibi yaþý yahut zeka yaþý vardýr. Kimi toplumlar 5 yaþýndadýr, kimisi 20 , kimisi 50 .
5 yaþýndaki çocuklara, elini o prize sokma dersin yine sokar . Sokma dersin yine sokar . Þaplaðý yedi mi bir daha elini sokmaz .
THY genel müdürü : 15 ili kapsayan hafa sonu sokaða çýkma kýsýtlamasý nýn hafta sonu iç hatlarda seyahat edecek yolcularýmýzý etkileyip etkilemediði, ilgili kurumlardan teyid edildikten sonra sizlerle paylaþýlacaktýr.
Þu an için lütfen çaðrý merkezimizi bu sebeple aramayýnýz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri