“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Uçuþlar serbest , otobüsler serbest , trenler serbest yaný seyahat kýsýtlamasý olmadýðý bir ortamda sokaða çýkma yasaðý kararý ayný ilk yasak kararýnýn son anda alýnýp herkesin üst üste olmasýna sebep olunmasi kadar bana göre hatalýdýr .. Hafta sonu tatile gidecek otele giriþ yapacak insanlar var ne yapacak onlar ? Biletini almýþ þehir dýþýna gidecekler var ne olacak onlar ? Þimdi sosyal medyada onlar gidebilecek yazýlmýþ yahu bu daha da karmaþa yaratýr , adam uçakla yada otobüsle bir yere gitti oradan gideceði yere nasýl eriþim saðlayacak ? Yada cumartesi sabah evinden havaalanýna yada otogar’a nasýl ulaþým saðlayacak ? Bir de seyahat izin belgesi olayý da yok HES kodu almak yeterli , HES kodunu herkes alabilir , o zaman herkes arabasýna atlasýn HES kodum var diye þehir dýþýna yasak olmayan ile gitsinKafamda deli sorular
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Pazar günü hava güzel, ahali sahil kýyýlarýna, piknik alanlarýna v.s. yýðýlýrdý, bunu önlemeye çalýþýrken çarþafa doladýlar, millet THY uçak bileti almýþ be!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Neyse bu iþlere akýl ermez gidip tv izleyeyim biraz ..
Hay aksi, reha kaya 20 kilo unu normalleþtik diye konu komþuya daðýtmamýþtýr inþallah.![]()
Yarýn gene un firmalarý, gýda firmalarý uçar mý uçar.
Ýki üç gündür düþüyorlardý.![]()
Yer Ýmleri