Her konuda taraf olmak zorunda mýyýz ? Örneðin , benim kardeþim birisine haksýzlýk yapsa bile bile kardeþimin tarafýný mý tutmalýyým ? Yoksa, kardeþime '' ulan zibidi, haksýzsýn özür dile. Yoksa beni de kaybedersin '' mi demeliyim ?
Her konuda taraf olmak zorunda mýyýz ? Örneðin , benim kardeþim birisine haksýzlýk yapsa bile bile kardeþimin tarafýný mý tutmalýyým ? Yoksa, kardeþime '' ulan zibidi, haksýzsýn özür dile. Yoksa beni de kaybedersin '' mi demeliyim ?
Yanlýþ yere konmuþ veye hiç konmamýþ bir virgül.
Dün , Ýnternette çok kelepir bir ilaný görerek sahibini aradým. Biraz sohbet ederek, çevre, ulaþým vb. bilgileri sorarken Ýskan ( yapý kullaným belgesi ) zaten vardýr diye sormuyorum demiþ bulundum. Adamýn yarasýný kanatmýþým ;
- Abi inan son seçime kadar hiç bir iskan sorunu yaþamýyorduk. Belediyeyi CHP aldýktan bu yana kök söktürüyorlar. Küçük küçük þeyleri bahane ederek iskaný vermiyorlar.
- Öyle þey olur mu kardeþim. Her þeyi düzgün yapýyorsanýz ne bahane bulabilirler ki ?
- Abi, misal önceden çatýya su deposu koymadan ( yönetim oluþunca koyuyordu ) oluyordu. Þimdi su deposunu görmek istiyorlar.
-- yani desene önceden yolsuz, usulsüz, eksik iþleri görmüyorlardý. Þimdi masraflarýnýz arttý.
Senden ev alýnmaz, iyi günler.
WTI Petrol $39.55 oldu, %5.72 yukarda.
Yani adam daire satarken bile siyasi propaganda yapýyor. Aslýnda kendi usulsüzlüklerini itiraf ediyor. Ýþini düzgün yap, partiyle ne iþin olur ? Gerzek o belediye sana siyasi görüþüne göre deðil, yaptýðýn iþe göre davransýn.
Yer Ýmleri