dün 1159 olan vaka sayısı 1459’a yukselmiş durumda. Dün 643 olan yoğun bakım sayısı bugün 664, 266 olan entübe hasta sayısı 282’ye yükseldi. Günlük vaka sayısı günlük iyilesen hasta sayısından 474 daha fazla . Tedavisi devam eden hasta sayısı 21798’e yükseldi
son 3 günkü vaka sayılarındaki artık kötü .. ölum sayısının düşmesine güveniyoruz ama vaka artısı can sıkıcı böyle giderse yeni tedbirler gelir.
![]()

))))))) 80 milyonluk ülkede ne güzel istatistik di mi. Benim bildiklerimde yüzde hiç de 7 çıkmıyor,baya baya 65 yaş altı ölüm biliyorum.Resmi ağızların ilginç istatistiklerinden biri.Burda en dikkat çekici ve sıhhatli veri yoğun bakımdaki hasta sayısı.Son bir haftadır çok ürkütücü bir ivmeyle artıyor.Vakalar hadi filyasyonla falan asemptomatikler dolayısı ile arttı diyelim,yoğun bakım nasıl artıyor.Yoğun bakım ile reel hasta sayısı arasında tüm dünyaca gözlenmiş kabullenilmiş direk bir korelasyon var.Bence yakalanan vakaların çoğu baya baya hasta olan insanlar , test sayısını artırdık bunlar asemptomatik vakalar falan diye milleti gene uyutmaya çalışırlar diye bu ayrıntıyı yazdım arkadaşlar.Aman ha tam saha defansa devam.
yanında da İzmir plakalar bonus.....

Yer İmleri