-

Originally Posted by
eksina
darısı fransaya ısvec norvec ıngıltereye bırde avustralya
Sn eksina, hukukun ustunlugu diye bir kavram var hic duydun mu? Ingiltere ve Avustralyada kanunlar geriye islemezzz. Bi arastir istersen, hazira konma oradaki halkimizin cogunlugu gibi. Search search before you wish.
-

Originally Posted by
apocalyptica
Almanya ülkesindeki terör örgütü sempatizanlarının vatandaşlıklarını iptal eder mi ?.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Kısa çalışma uygulamasının uzatılması TBMM’de kabul edildi
Erdoğan’a işten çıkarma yasağı ve ücretsiz izin uygulamasını 30 Haziran 2021’e uzatma yetkisini veren yasa tasarısı bugün Meclis'te görüşüldü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
doların 6,86 ya çıpa atmasının sırrı.
Reuters: Kamu bankaları türk lirasını korumak için son 6 ayda 8,3 milyar dolar sattı. Son bir yılda Merkez bankası ve kamu bankalarının sattığı dövizin tutarı 100 milyarı doları buldu demiş. Ayrıca Merkez Bankasının artık Tl. yi güçlü kılabilecek döviz rezervlerinin bulunmadığını söylemiş.
-
Bankalar doları nereden bulup satıyor cok mantıklı gelmiyor bana. Bankalarda o kadar doviz mi var
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
dimitris
Şişe haberi sandım., değilmiş. . SPK ve İş bankasının arasındaki aşk gözlerimi kamaştırıyor. Yeni bir cilvelesme haberi diye düşünmüştüm

Verielen ceza kaldırdıkları paranın yanında belkide çok az.
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII
Kuru belli seviyede tutmak TCMB’de rezerv kaybına, kamu bankalarında da yüksek döviz pozisyonu açığına neden oluyor.
-

Originally Posted by
ayhan53
Bankalar doları nereden bulup satıyor cok mantıklı gelmiyor bana. Bankalarda o kadar doviz mi var
Ayhan abi diyorlar ki bizim dolarları evirip çevirip satıyorlarmış olabilir mi böyle şayet böyle oluyorsa millet çeksin dolarını bankalardan..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri