Güzel bir yorum katýlýyorum, ama parasý olana..
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Güzel bir yorum katýlýyorum, ama parasý olana..
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz de olmasanýz.. Kanada cidden matah bir yer deðil. Bence oraya sonradan göçen enayidir. Sonra onun bir büyük boyu var, Amerika Birleþik Devletleri ki oraya sonradan göçene ne desek boþ! Sadece aklýmýzdan geçirebiliyoruz. Ne aile deðerlerimiz ne de forum kurallarý izin verir..
Eski forumda da amerikada yaþayan forumdaþlar vardý. Hatta Zagor adlý bir forumdaþ Türkiye ile yatýp Türkiye ile kalkýyordu. Ben hakikaten tüm bu duygu ve düþüncelerin sýla hasretinden olduðunu ve türkiye'ye kesin dönüþ yapma durumunda ayný psikoloji ile amerika özlemine evrileceðini düþünüyorum. Eski forumdaki Zagor ve benzeri forumdaþlarýmýzýn içinde bulunduklarý bu psikolojik yanýlsamadan bir an evvel kurtulmalarýný dilerim.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Araplarýn buralarý beðenmesi üzerinden yürüyerek buralarý övebilmeyi de ancak bu arkadaþ gibi ne dediðini bilmeyen biri yapabilirdi zaten.
Yahu Araplar zaten bok çukurunda yaþýyorlar. Araplara kendi ülkeleri dýþýnda þeriatla yönetilmeyen her yer cennet. Tutunabilseler, kültürel birikimleri ve eðitimleri yetse bir tanesi gelmez Türkiye'ye.
Zaten dünya ile entegre olmuþ olanlar da dediðim gibi yapýyorlar. Buraya gelenler ya kazma derecesinde eðitimsizler ya da karapara aklamak için gelenler.
Madem ülke çok süper, Avrupalýlar niye apar topar kaçýyorlar? Burasý Araplar için ara basamak. O kadar.
Bak nasýl yaldýr yaldýr girmek için kývranýyorlar Hristiyan ülkeye.![]()
Ýstanbul sokaklarýnda ki bilboardlarda 90.000 usd'ye Orlando'da ev diye ilanlar varsa durum yaþ
alýntý
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kanada yada ABD'ye bir Türk niye gidiyor?
Ve Türkiye'ye gelmek isteyen Araplar genelde Avrupa/ABD'ye gidemeyenlerdir...
Þöyle düþünün Araplar amatör küme, TR 1. Lig. Avrupa-ABD Süper lig.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri