Güzel fakat yetersiz...
😊
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Güzel fakat yetersiz...
😊
Hatýrladýðým kadarýyla güven sak'ýn iddasý þu sanayi duble yolla deðil otoyolla geliþir. Týrlara uygun yol otoyollardýr. Bunu desteklemek için otoyollara yakýn yerlerin nasýl geliþtiðini gösteren yazýsý vardý sanýrsam. Bu anlamda hala arsa kaldýysa istanbul izmir ve ankara izmir otoyollarýnýn kesiþimi on numara yer demektir
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Bu arada izmirle manisayý ayrý deðerlendirmek yanýltabilir. Zira manisa teþvik aldýðý için izmirdeki þirketler yeni fabrikalarýný manisaya kurmayý tercih etmektedir. Ancak her gün izmirden otobüslerle bir dolu insan manisaya gitmektedir.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Sizin de ýsrarla görmezden geldiðiniz detay, o þeyin hem baþta hem de sonrasýnda toplam iki kez satýn alýnmýþ olduðu.
Sadece görmek istediklerinizi gördüðünüz için saðlýklý bir tartýþma yürütemiyoruz.
Siz veya buradaki diðer bazý kiþiler, eðer birilerine hýrsýz diyerek deþarj olup rahatlayacaksanýz, sanýrým yeteri kadar deþarj oldunuz.
Ben ise olayýn iç yüzünü mümkün olduðunca anlatmaya çalýþtým, kim ne kadar anladýysa bilemiyorum artýk.
Bundan sonra daha söylenecek bir þey yok. Þahsen daha fazla dil dökmeyi düþünmüyorum.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Mal, sahibinden satýn alýnýr.
bir ara da baklava çalan çocuklar meselesi vardý, hýrsýz hýrsýzdýr, baklava çalmýþ, araba çalmýþ, para çalmýþ, ayný þeydir. ama bu memlekette anlatabilirsen anlat.
Belediye çalýþýyor !
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri