Originally Posted by
HISIM
Anladigim zaten ruhen kopmussunuz.
Cok da haklisiniz.
Sizin gibi cok fazla sayida her gun aci ceken belki milyonlar var.
Bu psikolojiden kurtulmaniz sart.
Insallah basarirsiniz.

Originally Posted by
Eren8002
Suan ayni ruh halindeyiz inanýn.Ben bursa merkezdeyim þuan otomotiv sektöründe 10 yýldýr çalýsiyorum.Malesef yoðun çalýþma temposu yüzünden robota dönüstuk.Arkama dönüp baktýðýmda ne yaptým diyorum hiç bir þey.Inegöl ün bir köyünde büyüdüm ve bir ayaðým sürekli orada.Þehrin trafiði iþ stresinden o kadar bikmisim ki geçtiðimiz hafta köye gittiðimde gece çýrçýr boceklerinin otusunu bile sanki hayatýmda ilk kez duymuscasina huzurla dinledim.Malesef iþ hayatý her geçtiðimiz gün zorlaþýyor robottan beklemedikleri performansý çalýþanlardan bekliyorlar hastalandigin zaman bile geçmiþ olsun yapabilecegimiz bir sey varmý demek yerine sen nerde sakatladin kendini ne zaman geleceksin çalýþmaya uzun surecekse is akdini fesh edelim diyorlar.
SM-J710FQ cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inþallah dostlar inþallah hepimiz baþarýrýz, artýk toprakla uðraþmak istiyorum, 43 yaþýndayým bir 40 yýldaha ömrüm varmý bilmiyorum ?
biraz mandýra filozofuna benzedim ama napiyim, bu suni robotize hayattan geçekten býktým
herkese iyi geceler, sabah 06:00 da kalkýp o iðrenç trafiðin içine dalacaðým çünki mecburen
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri