Originally Posted by
rxpu
Geçen hafta garip bir olay gerçekleþti,
Acýbadem mahallesinde metroya yakýn evlere bakýyorduk. 450ye var 650ye var 750 ye var hepsi 3+1. Arada bir yerde bir ev sorduk tesadüfen satýcý alt katýnda oturuyormuþ, balkondan gördü ve direk bilgi vermeye baþladý, biz de sokaktayýz. Ev 2+1 90m2. Fiyat 1.200.000 TL.Tam o sýrada sokaktan geçen bir bayan bu rakamý duyar duymaz yanýmýza geldi ve þaþýrtýcý bir þekilde 1.200.000 TL mi?. Benim evim bu evden çok daha merkezi bir sokakta ve 3+1 ayrýca asansörlü 1.200.000TL yi þimdi bana verirseniz eve dahi uðramam öylece veririm dedi. Tabi penceredeki ev sahibi bu duruma epey bozuldu. Ben kadýn þaka yapýyor sandým, ama bana ciddi olduðunu evinin 3+1 140 m2 asansörlü ve metroya çok yakýn olduðunu baktýðýmýz evden de ciddi oranda üstün olduðunu söyledi. Evde kendisinin oturduðunu evini satýlýða çýkarmadýðýný ama bu fiyata hemen evin anahtarýný verebileceðini yineledi.
Ben de nazikçe kendisine teþekkür ettim.
Gittikçe artan oranda satýlýk ev görüyorum. Ve artýk satýcýlarýn hayatlarýna devam etmeleri için bu evleri satmalarý gerektiðini düþünmeye baþladým.
Yer Ýmleri