'' Her Hintlinin-Çinlinin bir araba aldýðýný ve yaratacaðý petrol talebini düþünebiliyormusun janým ? ''
söylemiyle
petrolü 150 dolara çýkartmýþlar idi ...
Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
'' Her Hintlinin-Çinlinin bir araba aldýðýný ve yaratacaðý petrol talebini düþünebiliyormusun janým ? ''
söylemiyle
petrolü 150 dolara çýkartmýþlar idi ...
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Markalý projeleri bilmem.
Bunun dýþýndakiler için þunu diyeyim,
Lansman-topraktan-erken rezerve-tanitim fiyatý v.s.
Ne derse desin, örneðin 335 bin fiyat var ise müþteri 15-20 bin indirirse bunu kar, düz 300 bine anlaþýr ise bunu zafer olarak algýlýyor.
Mutehait genelde zaten bu örnekte en çok 300 bine esnerim mantýðýnda. Yani daire aslinda zaten 300 bin TL.
Halbuki sen (özellikle inþaat bitmemiþ ise) alýrken kazanmalisin. Bunu da açýkça söylemekte sakýnca yok.
Senin kafandaki rakam EN ÇOK 250 ( o da oðlanýn sünnet takýlarý ile) en çok da 260 (hadi hanýmýn 2-3 bileziði)
Veeee en önemlisi 250 tak diye canlý ve hemen tapuyu verdiðin saat hesabýnda demelisin.
Bunu kabul edecek mütehaidi bulacaðýna emin olabilirsin. Ama canlýyý göstermen þart [emoji4]
Son bir not, bunlarý konuþtuðun kiþi mini etekli satýþ temsilcisi deðil, mütehaidin bizzat kendisi veya babasinin sað kolu durumundaki oðlu olmalý [emoji15]
335 bine satýþa konmuþ daireyi 250 ye almanýn benim bildiðim baþka yolu yok
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Sende insanlýðýn zerresi olmadýðýný anlamamýza vesile bir olay daha çok teþekkürler,birde utanmadan anlatýyor,þimdiden buna yancý çýkacak olan olursa ,evet benzer durumlarda insanlýðý ön planda tuttum,yine tutarým,bu þahsýn on da biri kadar zengin deðilim ama ondan 10 kat iyi yaþamýþýmdýr,nereden mukayese yapýyorsun derseniz,adam ABD den buraya gelip piknik tüple tatil yapmakla övünüyor :eve bir girdim zaten kotu mahalle tamam ama halida uyuyan iki kiz gordum biri sagir sanirim engelli oburude kansermis ama ucak muhendisi''diye yazýyor ve bu zavallýlarý 3 kuruþ için evden atmakla tehdit ediyor,sen zaten Amerikalý olmuþsun,insanlýðýn zerresi kalmamýþ sende Yazýk sana çok yazýk![]()
Aðaoðlu’ndan sektördeki durgunlaþmayla birlikte iflas uyarýsý
Aðaoðlu Þirketler Grubu Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Aðaoðlu, geçtiðimiz yýl yaþanan bir iflas olayýný hatýrlatarak müteahhitler için endiþelerini paylaþtý.
dedik bedavadan satarsanýz böyle olur tabi.
yap +% 60 daha betona.
batan batmayan belli olsun :D
bedavaya satarsanýz olacaðý bu !
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Herkes kendisi gibi degil tabi.
Onlar dusunemiyor, belediyenin park alanini telle cevirip, ozel at'la gezi alaniniz diye tanitmayi.
Makyavel'in bir sozu vardir, " Amac, araci mesru kilar.!"
Bu adam para icin baska seyler de satar.
Nef projesinde 2 gunde 500 e yakin daire satildi
http://www.hurriyet.com.tr/nef-hafta...tirdi-40619934
Daha once bu yazilari post ettigimde kiziyordunuz yalan haberlere inanma burasi Turkiye falan
simdi bu haber yalanmi?
yalansa bravo cunku sirket ismi projenin yeri fiyatlar hersey apacik belli
eger yalansa koskoca Hurriyet gazetesi nasil yalan haber yapabiliyor?
Dogruysa kriz varda bu kadar ev nasil satiliyor?
Yer Ýmleri