Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
arkadaþlar bir þey soracam aktif tahvillerin 1-2 sene içerisnde %20 lere yaklaþabileceðini düþünüyorum. bu durumda paranýn daha kýymetli olduðu zaman gelmez mi emlak sektöründe evler çok düþmez mi yanlýþ mý düþünüyorum kritik seviye %12 üstü bunu getirir
Ev alana neden araba hediye edilir. Evler çok satýldýðý kapýþ kapýþ gittiði için müteahhit alýcýlara kýyak mi geçmek istemiþ😂😂😂
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþ ne kurtlu adamlarsýnýz ya. Vatandaþa iyilik de mi yapmayak?
Adam evini alana yanýnda arabasýný da hediye veriyor iþte. Oh ya ohBir de evde kalmýþ þarapçý bir hatun verseler bütün stoklarý tüketirim
![]()
arkadaþlar kusura bakmayýn burasý yeri deðil biliyorum ama PMVR3 gayrimenkul sertifikasý halka arzý hakkýnda ne düþünüyorsunuz kýsa vadede getiri saðlarmý?
Yükselen ve ileride dahada yükselme potansiyeli taþýyan faizler nedeniyle bankalar uzun vadeli düþük faizli konut kredisi vermek istemiyor. Bu durumdan dolayý oluþan boþluðu gayrimenkul sertifikasý ile kapatmaya çalýþýyorlar. Sertifikayý alanlar bankalarýn zarar etme riski nedeniyle saðlayamadýklarý TL ye endeksli düþük faizli uzun vadeli bu krediyi saðlayacak olanlar gibi gözüküyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bankalar konut kredisinden para kazanmiyor..zaten kaynak da yok..yakinda konut kredisi faiz orani artar ya da konut kredisi talepleri reddedilir..
H60-L12 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri