Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Hocam iki örnekte de kiralar farklý þehirlerde farklý tarihlerde ama yaklaþýk asgari ücret seviyesinde.
Eðer fiyat/kira çarpaný artmýþsa bu durumda asýl artýþ fiyatta gibi...
Herkese hayýrlý kandiller.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerikada bollaþan para , sýfýra yakýn faizlerin beslediði emlak piyasasý
Ýngilterede satýlan emlaðýn emsalsiz olmasý , saðladýðý deðere göre fiyatýnýn ucuz olmasý ( bu ingiltereye özel bir durum bence)
Avrupada yakýn geçmiþte sosyal/demografik/regulatif/ekonomik sebeplerin birlikte saðladýðý uzun dönemli düþük fiyat seviyeleri
Türkiyede yakýn geçmiþte alýnan ucuz döviz kredilerle yapýlan inþaatlar, yaratýlan sahte zenginlik hissiyle pompalanan emlak balonu
...
Þahsi düþüncem bunlarýn normalleþmeye baþladýðýný çok yakýn vadede göreceðiz. Benim beklentim Avrupada fiyatlarýn hýzlý artarken Türkiyede ise tersi olmasý , hem tl hemde $ bazýnda
DAP yapý 1 milyonluk evleri 750 bine satýyormuþ adýna da çadýr kampanyasý demiþ. Koþ vatandaþ koþ bitmeden tükenmeden al DAP yapýdan bir tane, ama bendensize umut abi hatýrlatmasý DAP `a güvenmeden önce bir zahmet kendinizi yorun ve internetten DAP tan daha önce konu aldýklarýný sananlarýn nasýl `DAP` landýklarýný oku ve öðren. Hayýr ben PARAMLA REZÝL OLAMAK istiyorum diyorsan da git bu %25 lik indirimden yararlan bir an önce , bitmeden , tükenmeden...
Keske ABD deki bazi eyaletlerde oldugu gibi evlerin gercekten kac paradan satildigini ogrenebilsek ne guzel olurdu
Dün birisi artan konut reklamlarýný imar bankasý reklamlarýna benzetmiþti de baþka biri konut kriz anýnda konut alanlarýn maðdur olmayacaðýný en fazla müteahhitlerin etkileyeceðini belirtmiþti.
Sizin yorumunuzu okumalý...
Kitabýný okumuþtum. Bu da güzel bi özet yapmýþlar...
https://youtu.be/St6glEjfdgY
`Düþünelim, sorgulayalým ve irademizi ona göre kullanalým`. O halde DAP yapýdan vaya Aðaoðlu 1453 den ucuz ucuz kümesleri alalým , düzene ÇOMAK SOKMAYALIM. Ha ! birde sakýn ola düzenin devamýna hatta daha beterine `HAYIR` demeyelim, EVET diyelim sonra da LAYIÐIMIZI bulalým, ama sonuçlarýna katlanalým, sakýn ola AÐLAÞMAYALIM, adama BAÞKA KAPIYA derler, birde poposuna TEKME atarlar kendi topraðýnda seni köle yaparlar.
Yer Ýmleri