Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
ticaretin yuzde doksaninin (bu benim fikrim) yasadisi yada nakit yapildigi vergi kaciranlarin vergi verenlerden cok oldugu, bir ulkede cok sey bekliyorsunuz azizim.
Zamanim olsa da yazsam 15 gunluk tatilde gordugum dalavereleri. Hersey nakit hersey illegal Turkiyede.
Nakit illegal deðil Avrupa da sen sipariþi verince fiþte kesilir gelir .
Seyyar magnet satanýn bile fiþ basýp veriyor orada
Tr kadar kredi kartý kullanan ülke yoktur Emin’im .
Ama burada nakit ödersen fiþ istiyorum demezsen fiþ vermeye yanaþmaz hem de 5 krþ inmez pazarlýk yaptýrmaz tok satýcý
300 liralýk malda 5 lira bile inmeyen spor çanta ayakkabý satan var birde kredi kartý desen üste komisyonu var diyor
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
nakit illegal derken ne demek istedigimi anliyorsun
yani kaynagi belli olmayan takip edilemeyen para
yoksa her nakit illegal degil
ama soyle dusun
Iskandinav ulkelerinde oldugu gibi nakit yasaklansa Turkiyede gayriresmi ekonomi coker yani Turkiye coker
bunu demek istemistim
bu gozler bankaya icinde 1 milyon TL olan bond canta ile gelip ev satin alanlar gordu. Ben hic inanmiyorum o paranin legal olduguna
mevduat faizinde 15 ler konuþulmaya baþlandý yeniden...krediyle ev almak iyice zorlaþtý.
Çevre ve Þehircilik Bakaný Özhaseki'den belediye baþkanlarýna: Çiçek, böcek, sanatla uðraþmayýn, kentsel dönüþüme öncelik verin.
Ýnþaat sektörü Türkiye’de kalkýnmanýn lokomotifi olacak bir sektör olacak.
Bugüne geldiðimizde kurduðumuz þehirlere baktýðýmýzda bu þehirler için hangi medeniyet ismini veririz bilmiyorum. Arabesk medeniyeti desek doðrudur.
En büyük þehirlerde 100 katlý gökdelen yanýnda bir baraka, yanýnda sanayi. Bilinçsizlikle þehirlerimizin canýna okumuþuz.
http://www.hurriyet.com.tr/bakan-ozh...musuz-40623559
Adama bak, sanki bunlari baskasi yapmis.
Yer Ýmleri