Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Müstakil villa deyince müstakil parsel üzerine yapýlmýþ villa olmalý.
Bunlar site villasý. Büyük þehirler haricinde her yerde gayet ucuza benzerleri bulunabiliyor.
Ucuz dediysem istanbuldaki villalara göre ucuz. Yoksa manisanýn merkezine bile 10 km olduðunu düþünürsek epey pahalýlar.
Bu arada istanbulda aynýsý ne kadar olurdu diye sormuþsunuz.
sizin villanýzýn da manisa merkeze 10 km olduðunu düþünerek silivrideki villalara baktým, ortalama fiyat sizinkiykle ayný gibi.
Bu kýyaslamada manisanýn merkezine bile uzak olan bir dað baþýnýn silivri karþýsýnda pek þansý yok bence.
https://www.sahibinden.com/emlak-kon...=silivri+villa
Son düzenleme : djoz; 27-12-2017 saat: 14:56.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
😂🤣😂🤣
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Villa filan sanýp da buraya para verilmez.Villayý villa yapan tam baðýmsýz olmasýdýr.Bir duvarla ayrýlan yere villa denilmez..Bu daha çok yazlýða benziyor..Denize de uzak..Sýrf yeþil ve temiz hava için isteniyorsa oralarda bol zaten..
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Otoparksýz eve deðil 350 (ben) beþ kuruþ vermem.Beylikdüzünü de hiç bilmem..Otoparklý ev sadece Ýstanbul da ve Beylikdüzü semtinde mi var ileri zekalý arkadaþým?
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Üstatlar, Duayenler Merhaba,
2015 yýlý mart ayýnda 220.000 TL'ye Esenyurt Lemuria sitesinden 2+1 brüt 121 net 100 metrekare daire aldým. Ana caddeye cephe. Orta kat.Bloklar 8 katlý.
0,83 oran ile kredi almýþtým. 150.000 TL kredi 240.000 tl toplam ödeme. Bana maliyeti yaklaþýk 310.000 TL oldu. Þimdiki fiyattý yaklaþýk 280.000. Site giriþine mahmutbey - esenyurt metro projesi sebebiyle (sözde 2020 gibi bitecek), ardýçlý metro duraðý geliyor. Bir türlü kar edemedim. Kafayý yiyeceðim. Ne önerirsiniz?
Kirasý : 1000 - 1150 civarý. 3 yýldýr (34 ay) o dairede kendim, ailemle oturuyorum.
örnek daire : https://www.sahibinden.com/ilan/emla...23006221/detay
Saygýlarýmla.
aslýnda otopark sorunum yok diye birþey yok.
10 tane otoparkýn olsun oturduðun binada bu ancak gece arabaný güvende olmasýný saðlar.
evden çýktýðýn andan itibaren özelikle istanbulda. OTOPARK sorunun 7/24 devam eder.
geriye sadece benim ev otoparklý demek kalýr. yok ben motor metro bisiklet otobüs kullanýyorum diyorsan otopark neyine
yinede büyük avantaj
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri