aynýsýný tr de bu fiyata alamazsýnýz
https://www.christiesrealestate.com/...SAAEgJqFfD_BwE
Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
aynýsýný tr de bu fiyata alamazsýnýz
https://www.christiesrealestate.com/...SAAEgJqFfD_BwE
Bu da elde patlayan dev Fikirtepe kentsel dönüþümü. Ýstanbul'u yok yere mezarlýða dönüþtürdüler, þimdi satamýyorlar.Talep yok.
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ne yazýk ki sitelerde bile hýrsýzlýk vakalarý arttý. istanbul Göktürk de, 2 hafta önce ayný gün, 24 saaat güvenlikli, kapý giriþ çýkýþlarý tam kontrollü 5 sitede hýrsýzlýk oldu. Hýrsýzlarýn kamera kayýtlarý var ama ne hikmetse hala yakalanmadýlar. Kaldýki yakalansalar ne olacak ! hapishaneleri Fetöcü lerle doldurduklarý için bu tip vakalara ceza meza hak getire...Neymiþ Türkiyede hele de Ýstanbulda BETONA yatýrým yapmak akýllýca iþmiþ.
Hýrsýzlarýn gözünü kestirdikleri sitelerde kiralýk daire tuttuðunu duymuþtum !
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýþ gereði Göktürk/Kemerburgaz tarafýnda çalýþtým 1 ay kadar. Orda malum hemen her taraf güvenlikli site...
Sordum ordaki esnafa vs. Nasýl bu siteler hýrsýzlýk az oluyordur herhalde diye..
Yoo diyor hýrsýzlar bunlarýn zengin olduðunu düþündüðünden daha fazla dadanýyor buralara....
Þu haberlerden gördüðünüz dilenci kýlýðýnda girip de ev soyan kadýnlarý uzak tutar belki ama daha profesyonel olanlarý sanmýyorum...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim binads en üst dubleks gurbetci birileri gidip geliyor...
Hýrsýz girmiþ. Polis geliyir.kamera kayýtlarýna bakýyor...
Bunlar buralarýn hýrsýzý deðil deyip gidiyor...
🤣😂🤣😂🤣
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri