Sizin egitiminiz var degilmi? Yani en azindan bir universite bitirmissindir heralde
Az bucuk ingilizcende vardir zaten olmayan Turk yok
Istanbul yalnizca ve yalnizca NY ve San Francisco ile karsilastirilabilir. Boston I git Ankarayla karsilastir mesela bunun gibi. Anladinmi?
Istanbul u gidip Virginia eyaletiyle karsilastiramazsin cunku kategoriler farkli
Mesela Miami - Izmir olabilir
Eger boyle karsilastirirsan Istanbul un sapiklik ve manyaklik derecesinde ucuz oldugunu ustune gayrimenkul vergisi olmadigini ustune suc oraninin komik derecede dusuk oldugunu insan kalitesinin fersah fersah yuksek oldugunu anlarsin
Yani egitimli insan anlar seni bilmiyorum ama umut ediyorum.
Zillow mus ta bilmemneymis. Internetten bakarak ahkam kesmek kolay. Evimin bahcesi 1 donum belki ama senede 1 aydan fazla cikamiyorum. Neden? Cunku sivrisinek dolu. Ee ilacla o zaman. Ilaclamak yani belediye ilaclamiyor arilar bocekler olmesin diye. Satilan ilaclar 1-2 saat tesir yapar. Turkiyedeki bir cok kimyasal madde ve ilac burada yasak Zaten amerika yasaklar ulkesi sirf bunun icin bile TUrkiye ozleniyor ve sirf bunun icin butun TUrkler evlerinin TR de aliyorlar. ABD de kirada oturup TR de kooperatife eve giren cok Turk var. Cunku burada alinan evin bir degeri anlami yok.
Denize giremiyorsun kopekbaligi zaten camur gibi bir renk asla Ege denizi gibi degil. Insanla konusamazsin cirkinler yemek yiyemezsin %99 ettir sebze bilmezler. Satilan deniz urunlerinin %99 u cin mali ve ciftlik
Daha devam edeyim mi yoksa yetermi? Yani istersen 100 sayfa doseyebilirim rahatlikla
Ucak biletimi almisim Kusadasinda guzelcamli daki milli dogal parkin yaninda bir apartman dairesini gunlugu 100 TL ye kiralamisim. Pazarindan taze meyve sebzemi alicam arabayi kiralamisim zaten. milli parka giriyorsun masmavi ama ne mavi parlament mavisi denize kendimi aticam. Kopekbaligi yok yasli cirkin insanlar yok sahilde kebap kofte yapan yerde var. ohhh mis...
Amerikada varmi boyle bir sey ? yok
ah bir de dolar gercek degerine gelse soyle 5 TL falan. off offff

Yer İmleri