Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
bankaya koysam param 290 bin olmuþtu. Þimdi geçtim enflasyon farkýný paramýn reel olarak eridiðini ayný fiyata ev satamýyorum.
Nerde o ev fiyatlarý uçacak kaçacak diyen kesim merak ediyorum. reel bir örneðim bir sene geçti evimi ayný fiyata satamýyorum.
beton lobisi
arsayý bedavaya ver
vergi al zengin ol
müteahhiti zengin et
belki daire de alýyorsundur acýktan kim bilir
sonra iþ bitimin de kdv al tapu masrafý al
zengin ol
sonra emlaktan 300 sektor ekmek yiyor de kendini acýndýr
sonra bankadaki dolarlarý boz de yastýk altýndakileri boz de dolar ucsun
mesut yýlmaz da devaluasyon oldugu yok demiþti ertesi sabah olmustu
at gözlüðü ve japon nerede dagýtýlýyor acaba![]()
100 Kelime 1,5TL Özgün Makale Hizmeti verilir. Seo makale, Özgün makale var.
44 dolar sadece köprü geçiþ ücreti yanlýþ bilmiyorsam. Birde otoban ücreti var ilave olarak... ben köprü yaptý yol yaptý diyen herkese diyorum boþ kaldýkça gidin köprülerden geçin zarar etmesin ki bize patlamasýn sonra...😂😂😂
Ýlave olarak dün bi yerde okumuþtum çok mantýklý geldi.
Diyor ki 3. Köprü demiryoluna uygun yapýldý. Peki körfez köprüsü neden böyle yapýlmadý? Ýstanbuldan Bursaya ordan Ýzmir'e tren neden olmasýn?
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mayýs sonuna doðru Siyasi geliþmeler olur ( Sn.Cumhurbaþkaný AKP' nin baþýna geçer ) ve kabine revizyonu da gerçekleþirse yeni yüzlerle yeni söylemlerle ve projelerle bir erken seçim 2018 için ataðý baþlar. Ýþte o zaman bol para, mutluluk, iþ- aþ mevzularý topluma yayýlýr, konut fiyatlarý tekrar ataða geçer. Þimdi indirimli alanlar o fýrsatta iyi kazanýr... Elbette senaryo iþlerse...
Burada birkaç senedir fiyatlarýn çok þiþtiðini, ekonominin kötü yönetildiðini, hýrsýzlýðýn ve hukuksuzluðun zirve yaptýðýný söyleyip duruyorum. Ama alýn teriyle parasýný kazanan insanlarýn zarar etmesini hiç istemiyorum, sonuçta para biriktirebilmek icin þu kýsa hayatta bir sürü ihtiyaclardan veya zevklerden feragat ediyoruz. Umarým istediðiniz fiyatý veren çýkar.
Yer Ýmleri