Walla benim gittiðim otelde bir Arap aile gördüm sadece. Çoðunluk olmadýklarýndan yukarýdaki gibi rezil görüntüler yoktu. %85-90 Rus, 3-5 de Türk aile gördüm belki. Herkes kendi halinde takýlýyor. Öyle tepeleme yemek tabaklarýný doldurup, yollara kusmak falan yok yani böyle bir þey.
Sýkýntýlý bir durum yoktu, gayet rahat geçti tatil ama bana öyle denk gelmiþ de olabilir.
Þunu da ekleyeyim, ben böyle herþey dahil otellerden hazetmem. Bunlar ailelerin, emeklilerin tarzý.
Bekar bir Türk olarak Avrupa þehirlerinde hostellerde kalýp radarlar açýk vaziyette dolanmak daha ilgi çekici.
Bu tatil bedavaya gelmeseydi para verip gitmezdim. Ýçip, yatýp, yüzüp geldim. Konsept de böyle zaten.
Bir þey daha: Yemeklerden çok bir þey beklemeyin. Yani oteller güzel (5 yýldýzlýlarda kalite 3 aþaðý 5 yukarý hepsi aynýdýr zaten) ama yemek kalitesi düþük. Zaten yüksek olamaz çünkü maliyeti kurtarmasý imkansýz.
Misal balýklar o ringa mýdýr ringo mudur ne haltsa böyle iðrenç bir balýk yok. Sakýn yemeyin.
Býldýrcýn piþiriyorlar, sen mi onu o mu seni yiyor belli deðil. Et met yok o hayvanýn üstünde. Tavuktan þaþmayýn et olarak.
Herþey dahilin en güzel yaný içki olayý. Sahilde güneþlenirken demlenmenin sýnýr yok.![]()

Yer Ýmleri