Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
- Oylayan
- 344. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
-
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
-
ömür boyu alacak param olmayacak
-
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
-
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
-
Tamam da video cekerken bile baya bir sure kave iciyor- kavesiz yapamam diyor likir likir iciyor-
hosgeldiniz hosgeldiniz hosbulduk hosbulduk nasilsiniz is bulabildiniz mi is kurabildiniz mi sus manyak kari filan dedigi kim acaba......... 550ci bolum olmus- ben ilk bolumlerden izlemeye basladim, orada karadenizden cikmis degirmendere kadikoy antakya sonra amerika nin guneyinde bir yer sonra kuzey kanada da bi yer derken pensilvanya mi preston mu ne oralari anlatmaya basladi- turk kadin profosor un kapi girisinde beton zemini power washer mi ne ile yikamasini anlatti filan........ aksamlari izlemesi iyi- fox haberi de youtube den izliyorum ve uyuyorum bu suudi diyarinda...................
42bin abone oldu heryerde benden bahsedin dedi adam demek ki yansimalarina baslamis olduk eheehhe

Originally Posted by
velevki
ahmet amca hayırlı öglenler dilerim
fenomenlige dogru giden bi yütübür amcamız var idris usta diye yayın yapıyo yütübde
biz genclere meslek ögrenin cam silin boya yapın fayans döseyin diyo ama buralarda el emegi de pek degerli degil sanki kendi verdigi rakamlara göre
mesala bi vidyosunda birinin evini dış cephe yıkamış besyüzdolar almış saatligi 50 dolara geliyo cünkü 9 - 10 saatte bitirmiş
ahmet amca sizin oralarda gercekten el emegi iyi para ediyo mu
-
servet amca merhaba suud topraklarındasın sen de orayla ilgili idris usta gibi vidyolar neden yapmıyorsun
veya almanyaya anlatan ve orda löplöp etletin kılosunun ne kadar ucuz oldugundan dem vuran koca koca döner tabaklarını agızlarını şapurdatarak yerken bizim gibi genclerin agzını sulandıranlar gibi vidyolar da yapabilirsin
sonra bir de japonic takma adlı ve japonyada yasayan bi vatandaşımız var o da japonyayı guzelligi saygıyı temizligi falan anlatıp duruyor
sonra hollandayı ya da işte finlandiyayı anlatanlar da bu ara baya izleniyo
ama servet amca sen de suudu anlatsana bize
mesala kocaman bir döner tabagına verdigin para oradaki asgari ucrete oranla ucuz mu degil mi
mesala almanyayı anlatan birisi 100 euro 100 tl kıyaslaması yapan bir market alısverişi yapmış
şunu aldım bunu aldım derken poşetten bir iki ürün cıkardıgında zaten bizim yüzliramız bitmiş oluyor ve adam hala poşetten cıkarmaya devam ediyordu
suudda da alım gücü batı ve japonya da gösterildigi gibi bizim ulkemize göre cok mu fazla anlatsana işte servet amca

Originally Posted by
servetbey
Tamam da video cekerken bile baya bir sure kave iciyor- kavesiz yapamam diyor likir likir iciyor-
hosgeldiniz hosgeldiniz hosbulduk hosbulduk nasilsiniz is bulabildiniz mi is kurabildiniz mi sus manyak kari filan dedigi kim acaba......... 550ci bolum olmus- ben ilk bolumlerden izlemeye basladim, orada karadenizden cikmis degirmendere kadikoy antakya sonra amerika nin guneyinde bir yer sonra kuzey kanada da bi yer derken pensilvanya mi preston mu ne oralari anlatmaya basladi- turk kadin profosor un kapi girisinde beton zemini power washer mi ne ile yikamasini anlatti filan........ aksamlari izlemesi iyi- fox haberi de youtube den izliyorum ve uyuyorum bu suudi diyarinda...................
42bin abone oldu heryerde benden bahsedin dedi adam demek ki yansimalarina baslamis olduk eheehhe
-
Video yapmayi dusunmedim degil yada odamda da konusmali video lar yapabilirim aslinda...Video yada fotograf kamusal alanda tehlikeli ve risklidir, bir animi anlatayim, bayram tatilinde ucak yolculugu yapacagim sole bir kalabaligi gorup way anasini dedim amma kalabalik ortam bi selfie patlatayim, arkadaki dangalak misir li dedi karim in fotosunu diye cekiyorsun lan dedim niye cekeyim senin karinin fotosunu dedim gosterdim ona ve yirttim,
o dangalak kisi polise sikayet etse bayram i prison da gecirme sanslizligi yasamam olagan di-
sonra da derdimi bile anlatamam ve nasil da cikacagimi da bilemez dim..
neyse bu isler kamusal da riskli- geciyoruz onu
konu secip cesitli video lar yapilabilir ama video edit yapmadan izlenebilirligi de saglanmaz-
o isleri de pek bilmiyorum ama yapmak ta isterim aslinda
ben simdilik yazi ile buralari sizlere bu forum da anlatiyorum aslinda--
konuskan biriyim ve kameraya da baya bi laf salatasi da yapabilirim sanki

Originally Posted by
velevki
servet amca merhaba suud topraklarındasın sen de orayla ilgili idris usta gibi vidyolar neden yapmıyorsun
veya almanyaya anlatan ve orda löplöp etletin kılosunun ne kadar ucuz oldugundan dem vuran koca koca döner tabaklarını agızlarını şapurdatarak yerken bizim gibi genclerin agzını sulandıranlar gibi vidyolar da yapabilirsin
sonra bir de japonic takma adlı ve japonyada yasayan bi vatandaşımız var o da japonyayı guzelligi saygıyı temizligi falan anlatıp duruyor
sonra hollandayı ya da işte finlandiyayı anlatanlar da bu ara baya izleniyo
ama servet amca sen de suudu anlatsana bize
mesala kocaman bir döner tabagına verdigin para oradaki asgari ucrete oranla ucuz mu degil mi
mesala almanyayı anlatan birisi 100 euro 100 tl kıyaslaması yapan bir market alısverişi yapmış
şunu aldım bunu aldım derken poşetten bir iki ürün cıkardıgında zaten bizim yüzliramız bitmiş oluyor ve adam hala poşetten cıkarmaya devam ediyordu
suudda da alım gücü batı ve japonya da gösterildigi gibi bizim ulkemize göre cok mu fazla anlatsana işte servet amca
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri