Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
- Oylayan
- 344. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
-
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
-
ömür boyu alacak param olmayacak
-
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
-
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
-
ahmet amca amerikan vatandası -20 senede olmuşsundur herhalde- olarak ulkeni bu kadar yermen biraz tezat degil mi yani acıkcası biz gencler olarak oraları gelip göremedik ama artık teknoloji cagında yütübürler var vidyo cekip cekip yolluyorlar ve o vidyolarda bal dök yala caddeler ucuz ucuz arabalar ve pörçeysing paavır dedikleri alım gücünün ne kadar yüksek oldugundan ve insanların birbirine saygılı olmalarından işsiz kalınca maaş almanın kolaylıgından kira öder gibi ev sahibi olabilmekten ve özellikle emek ve alınteri yogun mesleklerin nerdeyse beyaz yaka işleri kadar kazançlı oldugundan bahsediyorlar ve bu vidyoların altındaki yorumlarda bircok insan nolur bize de söyleyin biz de gelelim gelelim diyorlar tamam bizim ülkemiz de iyi ama yaşanılan sorunları da görmezden duymazdan gelmemelisin di mi
ama sen napıyosun amca habire oradan ve baldır koparan köpekbalıklarından şikayet ediyosun ve hala orada kalmaya devam ediyorsun ve diyorsun ki cok param olunca döncem iyi ama döndügünde elindeki kıvrık bastonunla ve agzındaki zangırdayan takma dişlerinle cok geç kalmış olmayacak mısın
-

Originally Posted by
Sugosu82
oturdugum sitede en ucuz ev 750-800 bin tl.
gecne yil bile havuzda cocuk ne guzel turkce konusanlarla oynarken bu sene havuzda herkes arapca konusuyor.
hepsinde simsiyah vip mercedes minibusler filan.
arabin zengini de illallah ettiriyor artik.ne yapacagiz 10 yil sonra bilmiyorum.
Ayni sorun benim sitede de var.
Komsular cok sikayetciler, bir tanesi de bana rastladi, adam Suud aksam kafayi cekiyor, aciyor muzigi ve basliyor yalelliler.. uyu uyuyabilirsen.
Syg,
-
Ahmetg Amca şehirden vazgeçtim, eyaleti yazsan yeter 😉
-

Originally Posted by
M3RT85
Ahmetg Amca şehirden vazgeçtim, eyaleti yazsan yeter
Daha önce Miami'de sahilde evim var falan yazdıydı. :D
Full kolpa tabi.
-

Originally Posted by
Patrick Bateman
Daha önce Miami'de sahilde evim var falan yazdıydı. :D
Full kolpa tabi.
kisileri karistiriyorsunuz
benim Miami de hic evim olmadi
hemde sahildemiymis? O tur evler 1-2 milyon dolardan baslar yani buyukleri
-

Originally Posted by
Ahmetg
Amerika yerine Turkiyeyi kotulesem alkislarsin ama
Bak,orada dur çizmeyi aşma
ülkeme laf söyletmem,öyle edebiyatta yapma buradaki herkes senin mantıksızlığını ortaya koyuyor ısrarla anlamıyorsun,biz Türkiye yi seviyoruz buradayız,sen Amerika yı seviyorsun (dolarları)oradasın,birde burada duygu sömürüsü yapıp insanları ajite etme,yallah Amerika ya
Son düzenleme : watcher46; 12-08-2017 saat: 00:16.
-

Originally Posted by
velevki
ahmet amca amerikan vatandası -20 senede olmuşsundur herhalde- olarak ulkeni bu kadar yermen biraz tezat degil mi yani acıkcası biz gencler olarak oraları gelip göremedik ama artık teknoloji cagında yütübürler var vidyo cekip cekip yolluyorlar ve o vidyolarda bal dök yala caddeler ucuz ucuz arabalar ve pörçeysing paavır dedikleri alım gücünün ne kadar yüksek oldugundan ve insanların birbirine saygılı olmalarından işsiz kalınca maaş almanın kolaylıgından kira öder gibi ev sahibi olabilmekten ve özellikle emek ve alınteri yogun mesleklerin nerdeyse beyaz yaka işleri kadar kazançlı oldugundan bahsediyorlar ve bu vidyoların altındaki yorumlarda bircok insan nolur bize de söyleyin biz de gelelim gelelim diyorlar tamam bizim ülkemiz de iyi ama yaşanılan sorunları da görmezden duymazdan gelmemelisin di mi
ama sen napıyosun amca habire oradan ve baldır koparan köpekbalıklarından şikayet ediyosun ve hala orada kalmaya devam ediyorsun ve diyorsun ki cok param olunca döncem iyi ama döndügünde elindeki kıvrık bastonunla ve agzındaki zangırdayan takma dişlerinle cok geç kalmış olmayacak mısın
Aynen kardeşim,bu forumdaki yaklaşık 1000 kişi de aynı şeyi söylüyor ama arkadaş sıkıntılı...
-

Originally Posted by
watcher46
Aynen kardeşim,bu forumdaki yaklaşık 1000 kişi de aynı şeyi söylüyor ama arkadaş sıkıntılı...

eger hayatini internetteki videolarla yonlendiriyorsan Allah yardimcin olsun
daha once ne dedik
Cok guzel beyin yikiyor amerika. Bu konuda cok basarililar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri