Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
“Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Ýþ yok güç yok Yunanda. Memleket güzel orasý ayrý ama pasif gelir olmadan ne yapýlýr oralarda bilmem. Vergilendirmeleri hakkýnda da pek hoþ þeyler okumadým. Özellikle emlakta bir garip vergilendirmeleri varmýþ tam ayrýntýlarý hatýrlayamadým þimdi ama adamýn canýný sýkacak cinstendi.
Tek amaç pasaportu almak ise belki düþünülebilir aksi halde Yunandan cacýk olmaz..
Euro'dan çýksalar da olmaz.
Ki,
Çýkamazlar. Þimdi rahatlarý yine yerlerinde Merkel hala besliyor bunlarý.
Çýkarlarsa çalýþmak zorunda kalacaklar. Siestacýlar isyan çýkarýr, yakar yýkarlar ortalýðý. Siesta'nýn kaldýrýlmasý yasaktýr. Teklif dahi edilemezdir. Yunanýn haftada 2 gün dükkaný açýk tutma hakkýný kimse elinden alamaz.![]()
Sana da öyle geliyor...
Tutarli olsan ciddiye alýnabilirsin..
Abd þöyle kötü ama TR böyle güzel diyorsun.
Baþka bi zaman da aman TR'de þurasý nasýl kötü olmuþ, burasý bitmiþ muhabbeti yapýyorsun...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçek vatansever düþük getiri de verse yatýrýmýný memleketine yapar.
insanlar arasý ayrýmcýlýk yapmam ancak son yýllarda bir anda zengin olan, daha öncesinde haftasonu pikniðe gidemiyorken tatile gidebilecek konuma gelen " sonradan görme" diye tabir edilen, parasý olduðu için heryerde istediði gibi hareket edebileceðini düþünen bir kesim türedi..
Pek çok rahatsýzlýðýn sebebi bu.
Kriz var mý yok mu anlamadým ana
vergilerden yakýnan duydum kdv þuan %24 aldýðým her fiþte öyle.
2 yýl önce %13 imiþ.
Mekanlarda fiþ kontrol eden sivil polis yada vergi memurlarý varben hesabý almaya geldi sandým adam trendeki biletçiler gibi masalardaki fiþleri kontrol edip gitti.
Gelin de Arabistan i gorun o zaman dun yemekte tavuk vardi, tavuk mi yiyorum yoksa agac dali mi kemiriyorum anlamadim, belki misir govdesi gibi birsey di, nerede ise lifli yiyecek yiyorum sindirim sistemim icin ne kadar iyi diyecektim. Ben ki yemek tabaginda bir sey birakilmaz hepsi yenilmeli diye yetismis bir insanim artik santiye de paso yemek birakiyorum, pilavini, tavugunu, corbasini bile birakiyorum ardimda yazik yazik ama bana da yazik,
mutfaktan da yemek dokuluyor, benim bedenime girip, sistemlerimi hasat edip gitmesinden iyidir bu sekilde tabakta birakmam, hatta ole bir durum var ki bu arap yogurt larinin uzerinde biriken suyu bile tepsi uzerine dokuyorum, pislik aldi basini gidiyor........
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Adalarda oran o sekilde imis ama ana karada farkli sanirim, zaten adalar her millet o sekilde vergilendirilmis hep osmanlilar da daha iyi oranlar varmis yada bize gosterilen belgesel oyle diyordu ama Ayhan Sicimoglu na guvenirim........
Bayram donemi bende Turkiye deyim bakalim plansiz dolasicaz biz de esim ile kusadasi merkez cevresinde...
iyi bir tatil olsun tum milletime..............
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer Ýmleri