brisada borçluluk azaldıkça ve o nisbette karlılık da arttıkça brisa dolar bazlı grafikteki trendine girecektir..bu grafik her zaman rotanızı belirlemeli...daha önce de söylediğimiz gibi asıl göze hoş görünecek çıkışlar bu yılın sonlarına doğru görülecektir..şu anda lucescunun taktiklerini uyguluyor defansif oynayıp göller atıyor...ileride geçmişteki fatih terimin taktiklerine dönecek...hem göze hitap edecek hem de skor tabelasında hakkettiği rakamları yazdıracak...
brisada bir ara artık tavan ve tavanlar görülmeye başlanacak dediğimizde bazı arkadaşlar içinden bize kıs kıs gülmüşlerdi..bunu demek bir ölünün ayağa kalkıp top oynaması gibi bir şey olarak görünüyordu...
çünkü neredeyse son 4-5 yılda hiç tavanı bile yoktu...hep sopa yemiş ve herkes topikçe acımızı çekeceğiz nakaratları söyletmiş idi...
işte gördünüz bir dostumuz saymış tam 7 defadır tavan yapıyor...ve hala da çok istekli..bu gün düşen endekste dahi pozitif olması gören akıllar için güzel şeyler söylüyor..
neyse dostlar yine efkarlandım burada yine çenemiz düştü...
geçmişte ekmeğini yediğimiz ve emek verdiğimiz hisseleri daima sevmişimdir...ister elimde olsun isterse de olmasın..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri