Originally Posted by
uyuyan
6 aylýk net kar 97 milyon TL
MI 6 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bütün arkadaþlara hayýrlý uðurlu olsun...yaklaþýk bir yýl önce 2020 yýlýnda 200 milyon net kar beklediðimi söylemiþtim..yýlýn ilk yarýsýnda gelen 97 milyon kar aþaðý yukarý bizi doðruluyor...azalan borçlar ve azalacak finansal giderler ile karlýlýðý artacaktýr...tahminim borçlarýný sýfýrlamaya yakýn yýllýk 110 milyon dolar ( þu anki tl bazýnda 800 milyon tl ) karlýlýklarý yakalayabilecektir..
geçmiþte bizi gudi ile yarýþtýranlar þimdi ne demek istediðimizi görmüþlerdir...brisanýn aksaray fabrikasý çok modern bir fabrika..maliyetleri çok aþaðý çekiyor...buda þirketi çok rekabetçi yapýyor...
geçmiþteki ereðliye de gudiye de farklar attýk...ama hektaþtan da daha geri kaldýk...bunu da bence normal görmek lazým...bir kiþinin üç kiþi ile mücadele etmesi çok zor..birazda kendinizi brisanýn yerine koyun...
o zaman brisaya hak vereceksinizdir...bu arada temetüler de alýnmaya baþlandý ve bundan sonra da devamý gelecek...brisa aþýklarý yeniden brisa ile bahar yaþayacaklardýr...zaten geçmiþte hep bu aþýklara müjdeler verdim..þimdi gelen gelecek bizi haklý çýkardý..
bu arada kendim de egegübre hissesindeyim arkadaþlar..ben her iki hisse yatýrýmcýsýna da baþarýlar diliyorum...
kendinize iyi bakýn..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri