Bedelli? Bu takas la ? Bedelsizden daha büyük etki yaratır...
Bedelli? Bu takas la ? Bedelsizden daha büyük etki yaratır...
Selam söyle kankalarına alamayacakları malı satmasalarmış. Bir onlar bir de senin gibiler akıllı di mi? Hayatta önünden geçmeyeceğim şirketi sırf senin şu yazına ayar olduğum için alıcam. Gelsin kankaların alabiliyorlarsa benden alsınlar........
Tanıdığım herkesi de salça edicem hisseye. Seninkiler bu yazıyı okuduklarında kriz geçirmezlerse iyi.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Son aldığım duyumlara göre, bayiler lastik satmak için, arabanın yağını suyunu ve periodik bakımlarını da yapıyorlarmış..
ve "tüm masrafları da Brisa' ya yazıyorlar" mış. "Pazarlama, satış dağıtım giderleri" bu nedenle şişiyor muş.
Hortumu da Akbank' a bağlamışlar..
Neyse, hiç olmaz sa bizim tarafa da bir kılcal boru döşememize izin veriyorlar..
Ya Soul,
sana nerdeyse 10 senedir yazarım , benim kankam falan olmadığını,
bendeniz, AI ile yoğurulmuş bir yalnız Kurt 'um.
Zaten kimseyle kanka olacak yaşta da değilim.
Eski kankalar hep göçtü..
Hepiniz çocuk cocuksunuz.
Samimiyim, hakikaten öyle.
Şu yazdıklarını sakla.. 25 sene sonra bir oku.
Hak vereceksin.
Ama muhtemelen senin cevabı göremiyeceğim.
Borsada, bir ben varım bir de diğerleri..
Ona göre oynarım..
Korkunç hesap yaparım.. (tabi makinelerle)
Her bilgi, kendiliğinden gelir, ve yerini alır.
Tamamen "auto"..
Tanıdığın herkesi "salça yapma" sadece yaşı 40 dan küçükleri yap..
Biraz para kazansınlar.
Sevaba girersin.
Bak bunlar örnek ..
başka bir yerde asla görmemişsindir.
Son düzenleme : izmirli_hoca; Bugün saat: 18:49.
Bunlar fii tarihinde kaldı önce euroline sonra matriks denen bir şey var hatta yeniler İdeal i daha çok seviyor. meta-stock mu ne vardı onu gördüm hayal mayal yetti.
Matriksin grafiklerini de o zaman benim gelişimime büyük katkısı olan fon yöneticim geliştirtti. Beni bilirsin hiç lafımı esirgemem.Misal bir gk çıkışı yol kesen ortaklar vardı hepsi yerle yeksan oldu.
M.B.Egeli vardı şimdi beraber briç oynadığı bankacı kankilerinin ona faydası olmaz.Oysa İstanbuldan kalktım gittim meram anlatmaya taa izmire yıl 2009-2010 mu ne bir kahve ısmarladı güya aklı sıra maytap geçti o gün benle ama beni bir ömür boyu unutamamıştır şu gün. Sıkıntı yok.
Herkes artık futbol gibi bu işi de çok bildiği için boşa kürek çekeceğime enerjimi eşe dosta bana güvenenlere laf söz dinleyenlere harcamayı yeğlerim.
3-4 sene önce resmi doğru okuyamayan bugün resmi hiç okuyamaz......
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
evet Soul,
90 larda,bu sistemler yoktu..tabii..Metastock vardı, data yı elle girecen.. Hantal.. Excell mi var dı ?
kendimiz ne yapıyorsak o.
Şimdi artık son derece oturmuş bir entegre sistemim var.. +
her şey tek tuş.. ve kimseye de beş kuruş ödemiyorum..
Muhasebesi, teknik analizi, portfoy özeti, bilançolar, haberler, fonlar, dövizler,
endeksler kıyaslamalar, toplu analizler, al-sat listeleri, optimizasyon vs ..
Entegrasyon çok önemli, bu kadar aracı kurumdan fırıldak çevirirken, saniyelerin önemini yadsıyamayız.
Binlerce lot, otomatik girdiyle, çok çeşitli aracı kurumlardan, anında satış ortalamaları,
alış ortlamaları ve ödenen komisyon ve bekleyen emirler ve alınan toplam risk..
Hepsinin özeti de dipte.. sadece 2 sn..de önümde..
Milletten bir adım önde olunca, keyifler daha iyi oluyor..
Her kuruş benim tarafa düşüyor.
Yapmasan , alzeimer orda bekliyor..
Vakit de güzel geçiyor..
Yer İmleri