Halka arz olan esenboga elektrik 10 gündür tavan bu þirket arsandan degerlimi???Arsan da olanýn yarisi onda yoktur ama piyasa deðeri arsan in 4 katý.ytd
Halka arz olan esenboga elektrik 10 gündür tavan bu þirket arsandan degerlimi???Arsan da olanýn yarisi onda yoktur ama piyasa deðeri arsan in 4 katý.ytd
Esenboða nin yönetim kurulu baþkanýný dinledim ve karar verdim aradaki fark vizyon bizim kiler mezarcý ucuza mal toplama peþinde adamlar ülkeye nasýl katký saðlarým peþinde.ytd
Bizimkisi 100 lot aþaðý 100 lot yukarý mal alacak satacak aklýnca vizyonsuz.ytd
Dikiþ tutmaya baþladýðýnda yani ciktigi yerlere tutunmaya baþladýðýnda canlanmaya baslayacaktir. Su an ölü taklidi yapiyor. Y.T.D.
Yakýnda patlicak ama ne tarafa kendi adýma ikisinede hazirlikliyim.Cikarsa satarým düþerse alýrým.ytd
Wayy wayy güzel düþtün tebrik ederim %50 mal ile yakalandýk.Bakalim ne kadar zarar kar edicez.Nerden alým yapýlýr gençler söyleyin oraya yazalým.ytd
Fena dayak yedi arsan.3 hafta zaman kaybi oldu böylelikle.Yine baþa döndük umarim bugunleri mumla aramayiz. Dikiþ tutmayinca umudu kesmiþtim zaten. 5.88 ustu rahat 6 lara atar ve birazda olsa nefesi aldirir..
Bu ara bilançolar gelmeye baslayacak belki bilancoyka bir hareket gelir. Umudunu asla kaybetme...
Yer Ýmleri