Sepet konusunda cok haklisin.normalde 2 yada 3 hisse yapiyorrum.biri hedefime gelince bunu fulledim.
Bundan sonra 10 hisseli sepet yapcam senin gibi.hedefe geleni degisticem yada gitmeyene umitli olduguma kaydircam.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar haftasonu 2017 baþýndan itibaren tüm yorumlarý okudum.Çok yorucu oldu.Ama herþeyi ögrendim.Önce mutluydum beklentiliydim.Sonradan tadým kactý.Hisse neden gitmez v.s herþeyi ögrendik.Artýk herþeye anlam verebiliyorum.Çok zor tahta.Patron elinde.Birde ortak kavgasý.Ýstediði kadar kar açýklasýn pd düþük olsun hikayeimiþ.1,70 lerdende kýsa zamanda gelmiþ.
Þu anda tahta için tek pozitif yan akedas yýllýk 10 milyon civarý temettü verirken bu yýl 53 milyona çýkmasý.bu devam ederse iyi.düþerse karlýlýk çakýlýr.
Birde akdesaþtan yana patron bilgi karlýlýk gizleyemez.Çünkü 4 ortaklý bir firma.Diðer ortaklar çok buyuk olan var.Ne varsa resmidir.zaten onlar sayesinde temmetüler geliyor.
Okudum hepsini.cok faydalandim.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul toplantý tutanaklarýný, bilançolarý dipnotlarýna kadar okusaydýnýz mutlu olabilirdiniz belki.
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) Aslýnda ucuz bir firma ve gelecekte buyuyerek gittiðinin farkýndayým enerji dogalgaz ve gayrýmenkul açýsýndan degerleme.Tekstil için gelecek fazla vaad etmesede.
Mantýk adamýyým.Beyin jimnastiði yapalým.
Patron bugunde satýyor.Tamam maliyeti 1,70- 2 civarýdýr.5 milyon lotu gecti garanti üzerinden satýþý.
Böyle yýllardýr tahtada at kosturan patron endesin uctuguzamanda, hisselerin fk ya bakmadan degerlendiði dönemde, heleki kendi firmasý arsanda ciddi kar artýþý yaþýndýgý döenemde, akedaþ ve armadasta temettü arttýgý yatýrýmlarýn bitmek üzere oldugu dönemde hissesini 8 lerden satarmý?????????????
Hayýr....
O zaman ne yapýyor baþkasýna yada baþka hesaplara dagýtýyor....
zaten bariz belli mal çýkmak için yukarý sürülür.Bu sürekli aþagý surup eksi gösterip mal çýkýyor.Yani tahtaya ilgiyi düþürüp mal takasýna giriyor.
Bu sabahta önce günlükçüler için yuksek açtý kimseye ekmek yok.sonra aþagýdan takas iþlemlerini yapýyor.
Peki bu garantideki mal dagýtýlýp ne yapýlcak.Benim fikrim yukarý sert hareketler yapýlýp mal çýkýlcak.......
Þu anda hazýrlanýyor yavaþ yavaþ tahta diye düþünüyorum.Maldayým iyiye yoruyorum belki.....
Beklentiler:
12 aylýk yuksek blanco ihtimali
bedelsiz sermaye artýþý ihtimali
akedaþ ve armadastan bu yýl için iyi bir temmetü haberi ihtimali
Dgerlendirmelerde ciddi artýþ ihtimali
mayýsa kadar bekleyebilirsem iyi olacak
birileri yukarý sürmüþ, aklýna ne esti acaba öyle topladýlar ki?
Yer Ýmleri