Ben viop aktif trade ederim iyi kötü kazancým var, bu hissede hiç bulaþmadým malý da bilen bilir çok eskiden almýþtým 2 - 1.5 aralýðýnda arada bir þeyler denedik ama zor kaðýt o nedenle temel bakýyorum þu bilanço ile 15 altýnda tek lot mal vermem ama alýp verip kazanana da saygým sonsuz ben o ihtiyacý baþka yerde gideriyorum.
Ha 15 oldu alternatif ucuz kaðýt bulursam düþünürüm yoksa mesela blc taþýdým 6.4 - 9.7 arasý ona göre oran yaparsak bunu herhalde 50 liraya filan taþýmam lazým ( teknik analoze göre almýþtým)SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkes kendi hesabýný yapsýn,benim fiyat hedefim yok 2023 mart ayýna kadar taþýyacaðým.
Bu baþlýðý þu anda 10 kiþi okumaktadýr. (2 üye ve 8 ziyaretçi)
kuluçka, tembeles
burasý birgün 30-40 kiþi olacak o zaman satabilirsin istersen. trade için çarþamba aldýklarýmý ben o zaman vereceðim.
soru
patron dün satýþ yaparken akþam kap'a düþüreceði haberi bilmiyor muydu?
cevap
elbet biliyordu
soru
e o zaman dün neden sattý o fiyata da bugün satmýyor
cevap
gerçekten satmýþ mýdýr sizce?
Sn. Koçari hissenin sorunu iki ortak arasý sýkýntý idi. Geçmiþ genel kurullarda bilgili avukatlarý bombalýyordu sürekli eleþtiri anlamýnda. Muhtemelen gerçek satýþ ise de hakim ortak deðil küçük ortak olabilir. Tabi dediðiniz gibi de olabilir bilme þansýmýz yok mLesef.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri