Dökülen Dökülmüþtür umarým, Kalan saðlar bizimdir.
Yarýn cuma, deðiþik þeyler bekliyorum/umuyorum
YTD.
size söylediðim iþ'teki eleman mal çýkýyordu. yaklaþýk 350 bin ila 600 bin lot arasý mal çýktý. adamý bezdirdiler . o da kaldýramayýnca tahtayý yýkýp gitti. kaldýramayacaðýn iþlerin altýna girmemek lazým. kaðýdýn beklenti ve kalkmasýna gelince gidiþatý patron engelliyor zaten. bence kaðýdýn eylül ekime kadar hatta aralýða kadar unutulmasýný istiyorlar. baskýlamak ve unutlmasýný saglamak istiyorlar. bence çok beklentili olmamak lazým kýsada
Serdar Bilgili zaten bunlara hisseyle oynamayin alým satým iþlerine girmeyin diye boþuna demiyordu. Ýþte yatýrýmcýlarýn gözünde zaten itibarlarý yoktu, iyice beþ para etmez, cimri, sinekten yað çýkaran pozisyona düþtüler. Allah, þahsýnda patron ve oðlunu iflah etmesin. Baþka söylenecek söz yok.
GT-I9060 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar 600bin lot mal bulsalar balýklama atlarlar. bunlarýn hepsi ayný masanýn etrafýnda oturuyolar. benim tahminim bu hafta credite ayarladýklarý malý KY den çýkarmak için bir iki firmadan satýcýlý gösterip panik yaptýrýyorlar, 8-9 firmadan topluyorlar.inanmayan yarýn 5.10 a 20 bin lot mal yazsýn görsün,pirana gibi nasýl dalýyorlar.
Yer Ýmleri