Maþallah, tabana gidiyor:):)
Maþallah, tabana gidiyor:):)
yüzdeoncu kardeþim, benim anladýðým kadarýyla arsan tahtacýsýnýn tarzý toplayýp 5 kat götürüp 3 kata kadar hisseyi daðýtýp çýkmak deðil. bence ara ara testere yapýyor. atýyorum 10 milyon lotu var. 2 milyon lotuyla 20 kuruþ 50 kuruþ 1 lira aralýðýnda satýp alýyor. kimse de basýp gidecek diye satamýyor altta parasý olup alamýyor, bu hareketlere ayak uyduramýyor. evet mal daðýnýk ama bence hepsini toplamak gibi derdi yok. zaten hepsini burdan toplamasýnýn imkaný da yok. 7 lere götürmesi lazým çok mal toplamak için.
bu arada elindekini azalttýn artýrdýn mý geliþme var mý? ben en son 5 ten satýp 4.5 den tekrar yýðýlýp býraktým. yazmýyorum çizmiyorum bakmýyorum pek. önümüzdeki bir yýl içinde 7 lira üstüne çýkarsa daðýtmaya baþlarým. 8 olursa tek lot býrakmam. her kademeye 1000 lot..
Teþekkürler, ama zaten yýllardýr ayný grup ayný hareketleri ezberlettiler insanlara (2009 yýlýndan beri Orta-Uzun cu olarak alýp satarým bu kaðýdý. Taa o yýllardan " Mal daðýnýk KY yý kaçýrsýnlar toplansýn götüreceklerdir kaðýdý" diye avunur dururduk . Hiçbir zaman toplamadýlar...) Yönetimden, Burak ARIKAN'ýn oluþturduðu ofis ekibi ile bu iþin baþýnda olduðu,danýþýklý birbilerine al gülüm verglüm yaptýklarý söylenip durulur hep.
Kaðýt bu edepsizler yüzünden hiçbir zaman ederini bulamadý,Bu kot kafalar olduðu sürece de bulamayacaktýr da..
Sayýn Tembeles gibi yukarýda belirli yerlerde hedef koyup, geldiðinde kademe kademe satmak, alýrken de kademe kademe almak zannýmca en güzeli. Sabretmeyi öðretti .Çok ekmeðini de yedik ARSAN'in bu sebeplerle býrakýn daðýnýk kalsýn...
arsanda kimse kaldý mý acaba eskilerden?
bende var.hisse hacimlendi.artýk götürcekler gibi kýsmetse.hergün güzel tahta yapýyorlar.iþlem hacmi yüksek.fonlarý kolluyor patron.ondan sert götüremiyorlar.birbirlerinin hareketlerine bakýyorlar.fonlardanda 1,5 milyon lot civarý çözüldü galiba.patron ve ekibi alýyor tahminim.artýk bekleyecegiz.
2. ayda þu þekilde bir yazý yazmýþtým. bence eylül mart döneminde hareketini yapacak bu kaðýt demiþtim. eðer þu pahalý akedaþ alýmý olmasaydý muhtemelen þaunda bambaþka yerlerde olacaktýk. çünkü 4. çeyrek bilançosunda alým için bozulan dövizden bile 40 milyonun üstünde kar yazacaktý. yine de eðer bi hareket yapacaksa marta kadar yapmasýný beklerim. þayet bi kalkýþ yaparsa 7 den itibaren her kademeye 1000 lot satýþ yazýp 8 de tek lot býrakmayacaðým. yapmazsa marttan itibaren her ay, 7 nin üstüne yüzde 5-6-7 ekleyerek satmaya baþlama bölgemi seçerim. ytd.
tam yol ileri.sonunda sýramýz geldi.milyon lotlarla kademlerde iþlemlerle götürüyor patron.bir ara bugun 5,32 yemi ne 3.000.000 üç milyon lot satýþ yazdý.arkamýza yaslanýp 2022 ye zengin girme hesaplarýna baþlýyoz kýsmetse
Yer Ýmleri