bedelsiz onayý yüzde 97 deðil yüzde 33 olarak geldi. bugün akþama kadar süründü, yukarý gitmeye hiç gönüllü deðildi. bedelsiz haberini almýþ olacaklar ki akþam philip sürdü tahtayý. yarýn biraz yüksekten açýp basar muhtemelen.
bedelsiz onayý yüzde 97 deðil yüzde 33 olarak geldi. bugün akþama kadar süründü, yukarý gitmeye hiç gönüllü deðildi. bedelsiz haberini almýþ olacaklar ki akþam philip sürdü tahtayý. yarýn biraz yüksekten açýp basar muhtemelen.
Bedelsiz sermaye artýrýmý baþvurusunda 51,4 milyon un geçmiþ yýllar karýndan, 90,5 milyon un deðer artýþ fonlarýndan karþýlanacaðý yazýyordu. SPK geçmiþ yýllar karýndan karþýlanacak 51,4 milyon bedelsiz sermaye artýþýný onaylamýþ.
Patron alým yapýyor ama bu sefer de yabancý satýþý sert þu yabancýlar çýkýnca toparlarýz umarým…ytd
Hisse bu fk ile bedava benim gözümde orta vade yatýrým kapsamýna aldým.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Hadi ama bu kadar Nonoþluk yeter! Vakit tamam...
Hiçbir sene Ocak ayýnda iyi yükseliþler yapmadan geçmedik.Bu git geller ile ergenleri kandýrýrsýnýz ancak.
Burak efendi sana yazýyorum. Genç deðilsin artýk, Mabadýndaki kýlla kadayýf oldu sýkýlmadýn mý daha.Senin teþkilata talimat ver, parmaklarýný çalýþtýrsýnlar biraz. Hadi bekliyorum...
gecen hafta buyuk oranda tekrar siseye donus yaptim. arsanda 30 bin lot biraktim. o da gecen gecen 5 6 sene de oldugu gibi onumuzde ki 5 6 senede de elimde durur. ytd.
Günlük haftalýk hareketlere bakmamak gerek.. þirkete, patrona, yönetime ; ihracat oranlarýnýn, borçluluk oranlarýnýn, hasýlat ve kar marjlarýnýn bilanço dönemlerindeki deðiþimlerine bakmak gerek..
Gelecekteki beklentilere bakmak gerek..
Uzun vadeli düþünmek gerek borsayý…
Yer Ýmleri