sermayemiz 204 milyon oldu,2021/9 aylýk bilançoya göre 18 milyon dolar YPP var..Kur farkýndan dolayý kar yazacak,iþtiraki olan þirketlerden kar gelecek,doðal gazdan temettü alýyor mu bilmiyorum,zira yatýrým yapýyorlardý sanýrým..Bilen varsa yazarsa bilgi sahibi oluruz.FK 5 ile iþlem görüyor..Çok çok ucuz.2021/12 aylýk kar tahminim 225 milyon..Kar eden þirketler bu fiyatta kalýr mý..
Bu kaðýdýn sorunu aracý kurumlarýn radarýnda olmamasý bir aracý kurum bile buna hedef þudur al diye rapor yazsýn dikkatleri çeker.
bu sefer büyük oranda arsanda kaldým, bedelsizin sonraki günü yarýsýný þiþeye geçerim diye düþünüyordum. çeyreðini bile geçemedim. arsanda bilmediðimiz birþey var. ya buralarýn da daha altýna atýp uzun zaman bekletecek yine, ya da yakýnda normalden daha hýzlý yukarý yönlü bi hareket yapacak. bu hareketleri hiç normal deðil. ytd
Saðlam,ucuz,ucuzlamaya devam ediyor,takibimde 1.yedek.
Ne olsun arsanda 750 milyon pd olan hisse 250 milyon kâr beklentisi olunca bunlar olur normaldir [emoji57]SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
genelde 250 kar beklentisi var ama 100 milyon akedaþda satýn alma yapýldý sanýrým o düþülmüyor...ne dersiniz
arsan çýkmadý ama þiþe düþtü, þiþeye geçtim. arsanda 65 kaldý. yakýnda geri döncem. ama bu kaðýt umutsuz vaka. en azýndan ben artýk umutsuzum. ytd.
Yer Ýmleri