Ýþ yatýrým güzel salladý tahtayý 200 bin lot çaktý ama kimin mali belli deðil .ytd
Ýþ yatýrým güzel salladý tahtayý 200 bin lot çaktý ama kimin mali belli deðil .ytd
Üstelik 2.çeyrek bilanço sonrasýna genel kurul. Elbette bir bildiði vardýr. Ytd
Hayýr güldüðüm nokta: Hadi Dün Borsa % 3,59 düþtü Arsan olarak Sen % 5,11 düþtün kabül.
Bugün Borsa %1-1,5 Arasý düþüþte Arsan % 5,81 ??? Ýplikçi karýnýn þeyi gibi olmuþ Hisse fiyatý, dikiþ tutmuyor.
Beni çok ýrgalamýyor Dün itibari ile sadece 2.000 adetim kalmýþtý. Bugün kaç olur akþama göreceðiz
Arsaný geçen aylarda tokatlayan 5-6 kiþinin akýbeti ne oldu bilen var mý. Ytd
Ben tokatladim mesala 6 dan satýp 5 ,15 ten geri aldým kardan Zarar.ytd
Haftalardýr kademeler bombos bu gün 50-100 satýþlar havada uçuþtu zannedersinki tavan yaptý.50-100 mali olanlar 5 50 den satmayip 5 tenmi satmaya karar verdi.Al gülüm ver gülüm.ytd
Bugünkü düþüþle yine 5 TL altýndan ve üstünden ilave alýmlar yaptým.:yahoo: Daha fazla da düþerse de alacaktým aslýnda ama düþmedi..Yalnýz anlamadýðým biþi var: akþama doðru hýzlýca 4,85 lere gelince sanýrsýn ki onbinlerce lot satýþta olmalý. ama öyle birþey yoktu.. Tahtayý sürekli saatlerce takip etmiyorum ama gördüðüm kadarýyla yukardan satan birinin alabileceði adetler oldukça sýnýrlý idi. buna dikkatinizi çekmek isterim. yani satanýn malýný geri koymasý o kadar kolay deðil gibi bu tahtada..
Yer Ýmleri