her düþüþü fýrsat bildik aldýk, en son 14 aðustosda 4,6 dan aldýk. al la nereye kadar para falan kalmadý,biraz yukarý ivmelensede satsak, aþaðý gelirse destek olurduk...
benim tam çözemediðim þey buranýn speði neden bu kadar iyi rasyolara ve karlýlýða raðmen ufak gel gitler dýþýnda hissenin fiyatýný yukarý sürmüyor yada süremiyor?
ne þirketler var bilançolarýnda sürekli zarar açýklýyor hele sporlar özsermayeleri ekside. normalde senin para vermen lazým þirkete o derece. ama gel gör ki 1e 5 1 e 8 yapýyorlar..
bizden kaynaklanýyor. arsanýn yatýrýmcýsý katolik nikahý kýyar gibi sarýlýyor hisseye,kesinlikle satmýyor. adamlarda ne yapsýn sallaya sallaya dal býrakmadýlar...
Normal bir speðin ömrü kelebek kadardýr. Hiçbir hisseye böyle uzun süre çökmez, misafir gibidir. Böyle sýð kaðýtlarda aþaðýdan- yukarýdan (Dünkü gibi) çizerek fiyatýn istediði aralýkta kalmasýný saðlayýp arada gelen, bulaþan küçükleri kovalar operasyon yapacaðý zaman diliminde de bir süre yukarý çekip satar çýkar gider. Bu hepi topu6 Ay-1 sene içinde gerçekleþir
Bizimkinde peygamber sabrý var:) 2015-2016 dan beri muhtemelen ayný gurup karþýlýklý al gülüm ver gülüm yaparak muhtemelen 1 kiþinin talimatý ve ayný yöntemlerle 5 senedir küfür yiyorlar...
Þahsi düþüncem dýþarýdan hiçbir Spek, hiçbir hisse ile uzun soluklu bu denli Katolik nikahý kýymaz. Tabi bu kiþi þirkette söz sahibi tepe yönetiminde ise durum farklý. (Sonuçta bizler birgün çekip gidicez onlar kalýcý burada)
Bunun içinde elle tutulur esaslý birden fazla amaçlarýnýn olmasý lazým yani attýklarý taþýn ürküttükleri kurbaðaya deðmesi lazým.
Þirket yönetiminin oldukça ketum, Artan karlýlýða-geliþmelere kayýtsýz ve yatýrýmcýya karþý umursamaz tavrý bu þüphelerimi canlý tutuyor.. Eskiden Serdar Bilgili'ye karþý takýnýlan-alýnan bir aksiyon olarak düþünürdüm ancak sanýrým fazlasý var...
Patronlar topluyor baþka kimse deðil sök olsa aman aman kaðýt 15-20 arasý cosmustu þimdi aman yapmaya devam etsinler belli hareketleri yaptýklarý ve ne yapacaðý az çok belli olduðu için arsanda fýrsat kacmadigi için son 6 ayda trade becerebildigim kadariyla iyi para kazandýrdý.Genel kurulu bekliyoruz.Bakalim her zamanki gibi kopya aciklamama mi gelecek.ytd
Yer Ýmleri