Günlükte 6,29 un üzerine dahi çýksa ve yeni zirve görse bile 6 nýn üzerinde günü kapatamaz görüþündeyim. Bütün istatistikler bu yönde çünkü..
O yüzden de 6 ya doðru sat 5 e doðru veya 5 in altýnda al yapmak daha mantýklýdýr.
Günlükte 6,29 un üzerine dahi çýksa ve yeni zirve görse bile 6 nýn üzerinde günü kapatamaz görüþündeyim. Bütün istatistikler bu yönde çünkü..
O yüzden de 6 ya doðru sat 5 e doðru veya 5 in altýnda al yapmak daha mantýklýdýr.
Ýstatistik borsada en güvenilmez þeyler arasýnda 1. Bence...SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 5 15 60 dakikalikta binlerce kez oradan dönen sistem bile onlarca kez hacimli kýrýp geçebiliyor. Borsanýn istatistik ile çözülüp de kazanýlabilir bir yapýsý olsaydý þimdiye kadarki on binlerce istatistik profesörünün birinden biri köþe olurdu.
Köþe olanlara bakarsanýz hemen hepsi temel analizcidir. Diyeceklerim bu kadar, Arsan ile ilgili yorum ve tahminim yok kimsenin gunahina girmeyelim.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arsanýn temelde sýkýntýsý yok, teknik grafiðide gayet güzel oldu. neyi paylaþamýyorsunuz anlayamadým...
yanlýþ anlaþýlma olmasýn. ben de temel analize önem veririm.çoðunlukla hisse seçimimi temel verilere ve bilançosuna bakarak belirlerim.
zaten buraya gelme sebeplerimden biri bu. iþlemlerimde teknik analizin önemi düþüktür.
Önceden bir grafik çiziliyor sonrasýnda burasý destektir deniliyor ;Özellikle düþüþ dönemlerinde ise þurasý destek orada durur falan denen yerde durduðunu göremiyorum. o zaman neye yarýyor bu teknik analiz?! sanýrým sadece teknikçileri kandýrmaya :kahkah:..
arsana gelirsek yaklaþýk 2 aylýk dönemde yaptýðý ataklarý baz aldým. genelde hep aynýsý oluyor çünkü.. her seferinde benzer þekilde 6 lardan dönüþ yapýyor. 6 larýn üzerinde durdugunu görmedim daha..bu da büyük olasýlýkla tekrarlanýrsa yine güzel bir sat al olanaðý verecektir demek istiyorum.onun dýþýnda baþka bir anlamý yok bu verinin benim için.
hisse daha 5,16 da millet 6 lardan bahsediyor. eyvah eyvah yandýk yine..
Yer Ýmleri