Bugün baktýðýmda Ayen enerji,Yayla enerji ve Iþýklar enerji gibi içinde enerji olan þirketlerin hisseleri prim yapmýþ. Arsan ise tekstil olarak görüldüðünden olsa gerek pozitif etkilenmemiþ durumda. Tahminimce yatýrýmcý iliþkilerinin bu konuda tanýtým eksikliði büyük. Çoðu kiþinin bu konuyu pek bildiðini sanmýyorum. (bende inceleme yaparken geçen sene öðrenmiþtim)
tekstilde ýsrar ediyorlar mý bu husus genel kurulda sorulabilir. bir de gerçekten bu þirketin hedefi nedir? hedefi var mý yada :)
belli bir alanda mý her alanda mý yoðunlaþmayý düþünüyorlar?
Bu baþlýðý þu anda 11 kiþi okumaktadýr. (3 üye ve 8 ziyaretçi)
insanol34, NASRA
ne güzel duruyonuz bi arada kardeþ kardeþ,kavga falan etmeden. gözlerim yaþardý :)
Haziran ýn ilk haftasýnda ve 18 inde yazmýþtým Sayýn Cennet yolu: Bu hissedeki gurubun benzer hareketleri, alýþkanlýklarý benzer tarihlerde þayet ekstrem bir durum yok ise hisseye tekrarlattýklarýný düþünüyorum. Yani ayni yemeði ýsýtýp ýsýtýp önümüze koyuyorlar...
Flama oluþtu. yine kaðýt sýkýþmaya doðru gitti. Bir tarafa kýracak, ben yukarýsýný umut ediyorum, bekliyorum inþallah diyelim...
5,03 önemli çünkü Bunun üzerinde kaldýkça yükselme potasý içinde kalmaya devam ederiz. Uzun vadede hiç bir önemi yok lakin çok kýsa vadede 5,-40 -5,50 üzerine atmasý muhtemel. Bunun içinde bir haber bir ateþleme yeterli...
Sonunda istediði ortam oluþtu 10 gündür borsa yeþil ayak uydurmadi þimdi hemen ayak uydurur deðiþmeyen zihniyet bekliyoruz nakitimiz var.ytd
Tahta iyice sýð haline geldi alýþ satýþ arasýnda 3_4 kademe alýþ kademeleri boþ satýþ kademeleri boþ alan yok satan yok.ytd
Tekstil ler giderken birden enerji firmasý olduðunu hatýrlar tepki vermez.Enerjiler giderken birden tekstil olduðu nu hatýrlar yine tepki vermez.Var olduðundan beri bedelsiz haberi harici hiçbir habere tepki vermemiþ týr.2021 sonuna kadar 85 milyonluk sermayeyi 150 milyon TL ye nasýl çýkaracak bekliyorum.2020 bitti bitiyor kaldý 1 yýl 10 yýldýr taþýyorum.1 yýl daha taþýrým sýkýntý yok.ytd
Yer Ýmleri