Borsasýnda tadý yok.dolar 7.40 kýrdý.sert hareketler olabilir.yabanci daima önde satan oluyor dikkat ediyorum bu durumlarda.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsasýnda tadý yok.dolar 7.40 kýrdý.sert hareketler olabilir.yabanci daima önde satan oluyor dikkat ediyorum bu durumlarda.
beyler akdeniz karýþýyoo yüzden veriyorlar borsaya.
Ankara'nýn tatbikat restiyle tüm dünyanýn gözü Doðu Akdeniz'e çevrildi, Yunanistan'ýn yanýnda ABD, Fransa, Birleþik Arap Emirlikleri, Ýtalya, Mýsýr ve Güney Kýbrýs bulunuyor. Yunan medyasý, ABD ve Yunan donanmasýnýn tatbikatýndan ilk fotoðraflarý 'Ankara'ya mesaj' baþlýklarýyla paylaþtý. Ýngiliz medyasý ise, diðer bölgesel güçleri de içine çeken krizde bir çatýþma ihtimalinin arttýðýný yazdý. Türkiye ise bugün baþladýðý tatbikattan fotoðraflarý resmen yayýnladý.
https://www.milliyet.com.tr/galeri/s...eldi-6289654/1
Kuluçka sana katýlýyorum.endekse gorede yukarda kalmýþtý.veriyorlar hisseye.4.95 oldu.bile bile lades dedik zarar girdik durduk yere.5 üstü maliyetlerin boþuna.
Býrakýp kaçanlar haberiniz olsun. mallarýnýza kondular adamlarýn ekmeðine yað sürüyorsunuz. Bu taktiði sittin sene býrakmaz bunlar
Yüreðiniz yetmiyorsa ARSAN 'da ne gezersiniz mübarekler???
5.06 kapattý karanlýk odada 4.98 düþmüþ.tam totoyu kurtarcakken
Hocam gün sonu aracý kurum yapýþtýrýr misin.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zamanki arsan kýrmýzý yi görünce koþtu hemen olsun 5 in altýnda yine ortaklýk payýný artirdim.ytd
Yer Ýmleri