Bomba açýklamalarý bir bir sýralamýþlar. Adamlar resmen geleceði görmüþler. Azýcýk utanma olmalý. Gerçi siz ironi yapýyorsunuz. Ytd
Her seneki palavrayi kopyalamislarda bunlar yönetim kurulundaki maaþ miktarýný belirlemek için yapmýþlar.Bir kiþi bile sormadimi anlamýyorum. 3 yýl önce yapman gereken sermaye tavanýný tamamlamadan tekrar yeni bir sermaye tavaný acikladin 85 milyon dan 150 milyona diye kasada yeterince para var geçmiþ dönem karý 200 milyon oldu.Kasada bu sene ile birlikte 150 milyon nakit var ama kimse sormamis arkadaþ niye sermaye artýþýný tamamlamiyorsun ?Sen kyy kazanmasin hisseyi toplayanaa kadar bekliyorum demiyorsun.Kimse sormadimi ortaklarýný mutlu edecek ne yaptýn.Yatirimci uzmanýn niye telefonlara çýkmýyor maillere cvp vermiyor??Kimse bunlarý sormadimi??
Kasadaki nakitler nasýl d gerlendiriliyor kimse sormadimi??ytd
Gördüðüm güzellikler ortaklara verilen borçlarýn döviz cinsinden olmasý ve de döviz borçlarýnýn TL ye dönüþtürülmesi. Ytd
3 yýldir ayný açýklamayý yapmaya utanmiyorlar,texe sadece covidi eklemiþler ky yi umursamadiklari metini bile calismadiklari belli yüksek faiz diyor sizi o þirketin baþýna
koyanin .... hangi ülkede yaþýyorsunuz hangi yüksek faizden bahsediyorsun.
Raporda ki yüksek faiz nedir arkadaþ ??. Adamlarin niyeti yokkk ki kucuk yatirimcinin parmaðýna iþemeye
Tutanaklardan okuduðum kadarýyla baðlý ortaklýklarýn ihtiyaçlarý oluþabilir ve gelecekte farklý yatýrým imkanlarý doðabilir denilerek piyasalardaki durumlar karýþýk vs çeþitli sebepler sayýlarak bu yüzden temettü daðýtýlmamasý kararý alýnmýþtýr deniliyor.
Bunlar iþin bahanesi gibi görülebilir ama þahsen bu Genel Kurulda diþe dokunur en mantýklý karar temettü daðýtýlmamasý kararý olmuþtur. Gerektiðinde kasada biriken nakitlerin kullanýlmasý bankalardan TL faizle yada dövizle borç alýnmasýndan bin kat daha iyidir. Sýfýr faizli kredi gibi.
Temettü daðýtýlmasýný kutsal sayan arkadaþlarýmýz olabilir burada ama ben daðýtýlmasýna karþýyým. Zaten temettüden %15 stopaj kesildiðinden uzun vadede daðtýlmamasý matematiksel olarak her zaman daha karlýdýr.Yönetim burada doðru olaný yapmýþ.
Yine kýsa vadeli döviz borçlarýnýn uzun vadeli TL borcuna dönüþtürülmesi de isabetli olmuþ..
Yer Ýmleri