Bende heyecan olsun diye biraz aldým.Bakalim heyecan için aldiklarimizdan zararmi karmi edicez.Gerci ben zararýna mal satmam ama neyse .ytd
Bende heyecan olsun diye biraz aldým.Bakalim heyecan için aldiklarimizdan zararmi karmi edicez.Gerci ben zararýna mal satmam ama neyse .ytd
Tahtada güç gösterisi yapanlar var alislara yazýyor sonra siliyor sonra meri ve inves birbirine mal veriyor felan felan.ytd
Invest, Merrill robotuna oynuyor. Programý çözmüþ, robottan 1 kademe kazanýyor. Ama araya robot olmayanlar girdiði için iþi bozuluyor. Geçen hafta da aynýsý olmuþtu. Zarar edip çýkmýþtý.
Bugun endeksin artisina tepki vermedi. Masada kalmazsa iyi. Bir elektroþok versek mi
Bana farketmez düþersen alýrým fazla malým yok çoðunu nakit bekliyorum.Cikarsa ne hala dusersede farketmez.ytd
Bazen emirleri çekiyor tahtadan birden tahta kademeleri bomboþ kalýyor kendi mallarý hariç tahtada emir yok.ytd
Kýsa bir aradan sonra yabancý oraný yeniden %5.1 hemde bu düzeltme gününde.. Hangi arada aldýlar anlamadim.Bu arada Ýnsanol ,düþüþlerde parça parça almakla akýllýlýk ediyorsun. Bende senin gibi yapýyorum böylece hem maliyeti fazla artýrmamýz oluyoruz hemde erken aldýk ah vah demiyoruz. her düþüþ kademesinde de alýnca vicdanen rahat oluyorsun.Ustelik bide bugünkü gibi arada bir parça 6.10dan okuttuysan en güzel ticaret vesselam..
Yer Ýmleri