Bugün tekrardan 1.790.000 çýkmýþ yabancý .demekki satýþ yok þimdilik.bu arada bu rakamlar 2 gün geriden yapýlan islemler.t2 var 2 gün geridendir.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tekrardan 1.790.000 çýkmýþ yabancý .demekki satýþ yok þimdilik.bu arada bu rakamlar 2 gün geriden yapýlan islemler.t2 var 2 gün geridendir.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kýlavuzu karga olanýn...Hayatlarý ortalama düþürmekle geçecek.
Doðru Soyledin (Yazdýn) yýllardýr böyle bu: Hisse tavanlar yapar ortada yok, Yada çýkýþtadýr, yine ortada yok taaki düþüþ baþlayana kadar.. Vardýr bir hesabý .Felaket tellalý ,gamlý baykuþ, ne zaman sisli puslu hava olsa ortaya çýkýyor vesvese veriyor.. Üstelik hayatý çarpýtma üzerine yanlýþ aksettirme üzerine kurulu.
Þuan burada olanlarýn çoðu malýn %50 sinden fazlasýný bu seviyelerden sattý.Bu mallarý alan spek buralarda hacim ve tavan yaomadan kimseye satamaz.Suan tahtada ne alýcý nede satýcý var tahta bomboþ al gülüm ver gülüm.Endeks bozulursa aþaðý salarsa ne hala yoksa mali boþaltmak için yukarý çekmek zorunda.ytd
Aðlanacak haline gülüyorsan o senin problemin hasbam. HEr düþüþte eline bir avuç tuz alýp koþuþturuyorsun ama sonun yine hüsran. Biz senin gibi Haticeye deðil Neticeye bakýyoruz. Biraz ileriyi görmeye çalýþ çýkar þu at gözlüklerini..
Maliyetim 5,80 in altýnda (5,60 lardan tekrar girdim kaðýda ) 4-5 Bin lotum var sadece. aþaðý gelirse mal çoðaltacaðým gelmezse . Yýl sonuna kadar tutarým No Problem.
Yer Ýmleri