5.96 ya vatandas 150 bin lotu yazdý varsaa gücü olan kaldirsin diye tahtanýn babasý benim diyor.ytd
5.96 ya vatandas 150 bin lotu yazdý varsaa gücü olan kaldirsin diye tahtanýn babasý benim diyor.ytd
Bu iþ Bankasý ne ayaktir tahtayý mahfediyor.Nasra ile beraber satinda sizdende kurtulalým.ytd
Son düzlüðe giroyoruz. Binicisi halis karataþ. Vur kirpaci...
Olmaz çýkamam yeni döndüm zaar. Sen çýkarsan senin kaðýtlarý alacaðým. Satmaný bekliyorum Tabi kaðýdýn varsa
Yabancý oraný tekrar düþtü.1.792.000 den 1.422.000 gerilemiþ.2 gün ver den olmasý lazým.persembe bu kadar çýkýþ oldumu ya
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben TM severim,yabancý aðýrlýký hisse almam. umarým onlarda satarlar yabancý sýfýrlanýr (yabancý olduklarýda meçhul).
Yabanci degiller.yerliler.sadece bu hissede degil.borsada cogu hissede yabanci hesaptan islem yapan spekler var.bir hisseyi yilda bir kav kez alip satarlar.biraz yukari surerler.trade ederler.unutmaki hisseyi 4.80 den israrla 6 ya tasiyan bu yabancidaki spekler.onlar karini almaya karar verip cikis yaptiklarinda hisse dusuyor ve tekrar birinin el atip toplamasini bekliyor.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri