Bu günde boþa gitti yarýna kaldýk.Artik sýkýldým bir an önce satýp kurtulmak istiyorum senden fazla deðil %10 daha lazým.ytd
Bu günde boþa gitti yarýna kaldýk.Artik sýkýldým bir an önce satýp kurtulmak istiyorum senden fazla deðil %10 daha lazým.ytd
Eskiden arsanda hep korkardým ben satýnca gidecek diye þimdi alýyorum nsatiyorum hiçbir yere gitmiyor.Yani arsanda firsatlar kaçmaz.ytd
Koca gün 2.5 milyon lot iþlem eletrik firmalarý tavan yarisina girdi bizim soy aðacý karýþýk kitapsizlar neredeyse ekþi kapatacak ti.Sizin yedi ceddinizin ta .......ytd
Çok inatçý çikti. Bak nthol e adamlar zirveye yakin yerden basladi 2 tavan cektirdi bugunde yuzde 4 sanirim ustune ekledi. Zirve boyle gecilir. Bizim aslan bir gidim zirveyi geciyor spnra saliyor tekrar bir gidim geciyor sonra saliyor. Dinleniyor. mubarek sanki 2 tavan yapti da yerinde sayýp duruyor...
Borsada benim için son 15 gün sonrasý Amerika secimleri ile birlikte bir kar realizyonu bekliyorum.Arsan kendi özelinde ne yapacak tahmin etmek zor.ytd
Hanýmlarýn Dikkatine:
Overlok makinasý ayaðýnýza geldi.
Halý, kilim yolluk, paspas kenarýna, halýfleks kenarýna; overlok çekilir. beþ dakikada ...
Pamuk eller ceplere:)
Bence bundan sonra 6.40 üstü hareketler kalici hareket olacak. Son kozlarini oynuyor. Restine rest çekiyorum.
40 üstü nokta
Yer Ýmleri