uzuncu olmanýn nesi kötü dostum.7.5 - 11.50 arasý bir yerden istediðin gibi satar çýkarsýn. 2021 yýlý da yakýn olasilik. hisseleri satipta paralari kuluckaya yedirmeyelim.. Hem onunda yalnýz boðazýndan gecmez..
uzuncu olmanýn nesi kötü dostum.7.5 - 11.50 arasý bir yerden istediðin gibi satar çýkarsýn. 2021 yýlý da yakýn olasilik. hisseleri satipta paralari kuluckaya yedirmeyelim.. Hem onunda yalnýz boðazýndan gecmez..
Zaten %50 ile arsandayim.6-6.5 arasý güzel al sat yaptým.Baska hisselerdende yolumuzu bulduk.Arsan portfoyum 2 ay öncesine göre %30 arttý.6 yi geçsin veya 5 e salsin yine gomecem hepsini bekliyorum.ytd
Korktuk a....... Hemen koþup saticam.Ver biraz daha 2021 sonu vadeli kaç bin lot alicam göreceksin.Soysuz hýrsýz at hirsizlari.ytd
Ben aldým bile. verirse daha alýrým onlar doymadý bizde doyamýyoruz. inceldigi yerden kopsun!
Sacma sapan hareketler. Olmaz bu kaðýttan endeks yükselmiþ halen daha 5.60 larda aylak aylak dolaniyor.
Acý çekiyor tahtada almak istediklerini alamiyor kývranýyor.Bilanco güzel gelecek anlaþýlan kivranmasi fayda etmeyecek.ytd
Uzun bir aradan sonra tekrar girdim, elimdeki gübreleri satýp. Ýnþallah güldürür. Bilanço num bugün açýklanma ihtimali var mý?
Yer Ýmleri