Genel kurul toplantý tutanaklarýný, bilançolarý dipnotlarýna kadar okusaydýnýz mutlu olabilirdiniz belki.
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul toplantý tutanaklarýný, bilançolarý dipnotlarýna kadar okusaydýnýz mutlu olabilirdiniz belki.
FIG-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:) Aslýnda ucuz bir firma ve gelecekte buyuyerek gittiðinin farkýndayým enerji dogalgaz ve gayrýmenkul açýsýndan degerleme.Tekstil için gelecek fazla vaad etmesede.
Mantýk adamýyým.Beyin jimnastiði yapalým.
Patron bugunde satýyor.Tamam maliyeti 1,70- 2 civarýdýr.5 milyon lotu gecti garanti üzerinden satýþý.
Böyle yýllardýr tahtada at kosturan patron endesin uctuguzamanda, hisselerin fk ya bakmadan degerlendiði dönemde, heleki kendi firmasý arsanda ciddi kar artýþý yaþýndýgý döenemde, akedaþ ve armadasta temettü arttýgý yatýrýmlarýn bitmek üzere oldugu dönemde hissesini 8 lerden satarmý?????????????
Hayýr....
O zaman ne yapýyor baþkasýna yada baþka hesaplara dagýtýyor....
zaten bariz belli mal çýkmak için yukarý sürülür.Bu sürekli aþagý surup eksi gösterip mal çýkýyor.Yani tahtaya ilgiyi düþürüp mal takasýna giriyor.
Bu sabahta önce günlükçüler için yuksek açtý kimseye ekmek yok.sonra aþagýdan takas iþlemlerini yapýyor.
Peki bu garantideki mal dagýtýlýp ne yapýlcak.Benim fikrim yukarý sert hareketler yapýlýp mal çýkýlcak.......
Þu anda hazýrlanýyor yavaþ yavaþ tahta diye düþünüyorum.Maldayým iyiye yoruyorum belki.....
Beklentiler:
12 aylýk yuksek blanco ihtimali
bedelsiz sermaye artýþý ihtimali
akedaþ ve armadastan bu yýl için iyi bir temmetü haberi ihtimali
Dgerlendirmelerde ciddi artýþ ihtimali
mayýsa kadar bekleyebilirsem iyi olacak
Okudum hepsini.cok faydalandim.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birileri yukarý sürmüþ, aklýna ne esti acaba öyle topladýlar ki?
herkes gider kuluçka kalýr. þimdilik 12 yaþýný doldurup hayýrlý evlatlýðým olma ünvanýný kazandý. bu arada parasever ve mavera gerçekten iyi yorumlar yapýyorlardý.
25 kat artýþ olmuþ 12 yýlda,
0,34 ten 8,56 ya kadar,
hiç satmadan beklediniz mi yani? her hissede de bekliyor musunuz?
bu aralar hiç satýþ yapmama konusunda karar vermeye çalýþýyorum aslýnda,
yani yükseleni satýp düþeni almak istemiyorum, araþtýrmalarým devam ediyor,tabi karar veremedim,
tecrübelerinizi aktarýrsanýz seviniriz..
hiç satmadým diyemem. 3 kez saðlam trade ederek maliyetimi eksiye indirdim. en azýndan bu sene sonuna kadar satmayýda düþünmüyorum. kim bilir belki dahada beklerim,bilanço ve sermaye artýþ haberlerine göre durum deðiþebilir. her hissede bu kadar beklemem ama normalde uzuncuyumdur.
Yer Ýmleri