Originally Posted by
RLC44
O operasyon maðduru bir borsacýydým çaylak. Öðrenci idim, herþeyimi bastým. 7.5 tl den aldýðým arsanlarý 94 mü 84 kuruþa verdim. Psikolojim hala bozuktur. Günlerce ama günlerce taban yedim. Gedik yatýrýma her gün heyecanla gelip satabilirde 2 dürüm yermiyim derken brokerlar tahta kapalý derdi, 5 sk sürmez hüzünle çýkardým.
Merak ediyorum o operasyonu yapan o.ç. larýnýn baþýna birþey gelmiþ midir diye? Hiç üzülmem. Acaba tren altýnda kaldýlar mý?
Ama sanki bir cüce dev doðuyor. Net borç 103 milyondan 24 milyona düþmüþ. Kýsa+uzun vade borçlarý 250 den 172.5 e düþmüþ. Nettiniz ula siz? Yemediniz içmediniz de borç mu ödediniz. Arsaný tebrik ediyorum. Pozisyonunu aldým.
Herkes ( bende dahil) alarko holdingi konuþuyoruz. Bi tarafta enerjisa. Tamam arsan %21 ve akedaþ ortaklýk var ama arsana göre iyi ayrýca armadaþta cabasý. Valla tekstildede iyiler. Çok beðendim. Biliyorsunuz daðýtým þirketlerinin varlýk tabaný 1 milyara artýrýldý. Arsan akedaþa söyle bütün trafolarý yenilesinler! Kayýp kaçak istemiyorum.
Ama ey 2002 de operasyon çeken orman çocuðu, yaþýyorsan efendi ol, efendice azar azar hergün götür. Bugün kandil. Sende azcýk din iman varsa( þüpheli de yaþlandýn diye azcýk gelmiþ olabilir) dediðimi yaparsýn. Hepimiz ölecez.
Yer Ýmleri