yeni bir vakko olmaya aday.yýl sonuna kadar zaman veriyorum kerataya.günlük hýzla yukarý gidip ani geri gelmesi buna delalet.x2 x3 hakediyor.Bekliyorum artýk dere gecerken at degiþtitilmez bu saattten sonra
yeni bir vakko olmaya aday.yýl sonuna kadar zaman veriyorum kerataya.günlük hýzla yukarý gidip ani geri gelmesi buna delalet.x2 x3 hakediyor.Bekliyorum artýk dere gecerken at degiþtitilmez bu saattten sonra
Bizim patron dogalgazý halka arz etmek istemezmi acaba? Teknik olarak mümkünmüdür bilemem.Elektrik imkansýz gibi.
Olabilecek þeyler neden olmasýn da, etmez gibi halka arzý ekseriyetle para kazanamayan borç bataðýnda olan patronlar düþünür, büyük patronlar profesyoneldir o ayrý þey(koç, sabancý)
Kýytýrýk bir tekstil þirketine deðil arýkan holdinge(adýný yýllar önce koymuþtum) ortaksýnýz vesselam.
geçen haftaki 9,71 tavandan beri aralýksýz her gün mal daðýtýyolar.bugün sýra YK de idi bakalým yarýn kim verecek,muhtemelen bugün alan oyakda yarýn verir. hýzla boþ tahtayý yukarý çekip lambayý yakýyolar, sinekler üþüþüncede veriyolar ilacý. her gün ayný hareket. korkum oki sürekli mal çýkmalarýnýn sonucunda endeks geri dönerse iþte o zaman verecekler sopayý.
Haklýsýn hergün çýkýþ var ama ben inanmýyorum artýk gercek olduguna.9,71 günü nnf fonu 800 bin lot civarý mal çýkmýþ.Büyük alýcý bof idi.sonraki günler daha düþük fiyatlardan satmaya bof.baþladý.mantýksýz geliyor bana.
Ya tahtada gercekten sýkýntý var.Önceki varsayýmlarýmda oldugu gibi.Bilgili- arýkan-nnf fonu çarpýþmasý...yada takaslarý iyicie karýþtýrýyorlar güzel bir hareket gelcek.
Birde bugun mesela 9,29 hýzla çektikten sonra 5 dakka içinde geri bastýlar 9 kadar.bence mal yedirme olsa daha fazla zaman beklerdi yukarlarda..Yukarýda yazýlaný alýp geri basýyorlar.Topluyor olabilirlermi diye artýk iyiye yorumluyom.
Birde bu hissede aktiften alma ve pasife verme oranlarý çok sýk degiþiyor gün içinde.genelde son aylarda pasife verip iþlem yapýyorlar hep
Birde sürekli aylardýr huylarý kademlere 100 bin 300 bin felan yazýp set kuruyorlar.ben görmüyom kademeleri ama yazanlardan okuyorum.Bugunde yazmýþlar 100 bin akþama dogru 9,03 mesele.Ama hala anlamýþ degilim nnf fonu 3 milyon lot üstünü nasýl topladý.bilgili fonamý devretti malýný acep
dostum öyle olsa ayda 100 kez bize trade imkaný vermez. yeðenim 40 bin lotla her gün trade ediyor. bugün yine 9 dan aldýðý mallarý 9,25 ortalamayla verdi,sonra 9 dan tekrar yerine koydu,muhtemelen yarýn tekrar verip alacak.. bunu her gün yapýyor. dediðin gibi olsa 30 kademe aþaðý salmazki satanlar yerine koyamasýn. 30 dan 20 lere basar en fazla. Ya mal giydiriyolar,yada tahtayý yapanlar salak ki salak adamýn yapacaðý iþ deðil.
ben de tam olarak böyle olduðunu düþünüyorum. tepede çok yüksek hacim olmasý bu düþüncenin doðruluðunu destekliyor. garantinin 8 milyon satýþýný yaparken kýsmen yükselmesini de açýklýyor. mantýk böyle... ama duygusal olarak çýkacaðýna inandýðýmýzdan gemideyiz. bakalým nolcak, kýsada 10 üstünü görürsem çoðunu çýkcam.
Yer Ýmleri